Всички имаме коли, нали ?
comunikator - специалист
Колеги колко струва нов датчик на Хол за Голф 3 на Бош??????
И като се сменя после трябва ли да се прави центровка?
montoya - майстор
Не знам колко струва нов, но това се ремонтира http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=251346
comunikator - специалист
Да попаднах и аз на тази тема по рано днес..!
Но ме интересува нов на Бош защото ми дадоха цена в сервиза ,но на мен ми се видя множко!
montoya - майстор
Отивай в моргата или във фв форума се поразтърси в раздела продава, цяло делко за 40-50лв ще намериш, остави го тоя датчик, егати тъпия диод и магнит или каквото и да има там :?
lacezarasia - специалист
montoya написа:
Отивай в моргата или във фв форума се поразтърси в раздела продава, цяло делко за 40-50лв ще намериш, остави го тоя датчик, егати тъпия диод и магнит или каквото и да има там :?
прав си. :thumbs:
comunikator - специалист
0тъпо - нетъпо 150лв се изръсих днес за него!!! :shock:
stiv1961 - майстор
comunikator написа:
0тъпо - нетъпо 150лв се изръсих днес за него!!! :shock:
Имал си бол пари дал си. Преди време и за моя гоуф 2 искаха 150 лв. за този датчик, отидох в моргата и за 45 си взех цяло делко.
Chefo77 - майстор
На моргите нямаше ли?
Стига бре, пич, на Ровър е 50 лева втора ръка, твоят трябва да е 20 сигурно!
Баси, 150 лева ...
Поне има ли ефект?
comunikator - специалист
Не знам колата е още в сервиза,човека ми се обади да ми каже че е 150лв е нов датчик на Хол на Бош с гаранция на мен ми се досра,но какво да правя.
stiv1961: Aко имах бол пари щеше да е добре (от твоята уста в божиите уши)
Chefo77 - майстор
Не можеш ли да го помолиш да изчака да не го купува (то е неделя няма много варианти за пазарене) и утре да потърсиш по моргите в твоя град?
Има и нещо друго - вярваш ли му достатъчно, дали няма вариант да ти вземе втора ръка, пък да си платиш нов?

Тема "Датчик на Хол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: