• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Иван Златев - специалист
Някой може ли да ми покаже с какви цокли са оригиналните крушки за осветление на таблото на Омега А,имам една изгорялавреме е да се сменя че ме дразни,и без тва искам да направя малко тунинг с цветни крушки,но незнам с какви цокли са,още не съм разглобявал таблото.Мерси на отзовалите се :)
mladkal - майстор
изглеждат така :)

Прикачен файл

крушка.jpg
крушка.jpg (30.79 KиБ) Видяна 3862 пъти
Иван Златев - специалист
мерси колега,а колко са по цялото табло,във смисал,където осветяват оботоемра,километража,темп,бензина...
stiv1961 - майстор
Ванка, извинявай ама си за ,,бисерите" :)
mladkal - майстор
В различни модели на Опел -различен брой.... Ако предположим, че твоите не са изгорели на тъмно можеш да си ги преброиш... Не мога да ти дам отговор...
Можеш и да си ги преброиш, когато си свалиш таблото..

ПП. Има "цветни крушки", които в частност са светодиоди със същия цокъл..така можеш да догониш туниннга в "синя гама" (примерно)
sashonikolov - специалист
Обикновено са 4 крушки.Аз ги махнах и минах на вариант с диодна лента в класическото студено бяло а стрелките с отделна подсветка с червен цвят пак с диоди
Иван Златев - специалист
що да съм за бисерите,писал съм ква е колата,писал съм кво ме интересува кво още трябваше да пиша ?!?!?!?!?!точно затова питам,намерих в нета крушки с цветни балони,интересуваше ме само цокъла.а бройката мога да я видя и като го разглоба,но не е ли по лесно някой да ми помогне,да си купа колкото ми трябват и само да ги сложа... незнам заяждате ли се кво искате
Mc Queen - специалист
Иван Златев написа:
що да съм за бисерите, ..............................
незнам заяждате ли се кво искате
Коригирай си втория пост.

:-D :group3g: :group3g:
Последна промяна от Mc Queen на вт апр 03, 2012 7:45 am, променено общо 1 път.
batkotony - специалист
Mc Queen написа:
Иван Златев написа:
що да съм за бисерите, ..............................
незнам заяждате ли се кво искате
Корегирай си втория пост.

:-D :group3g: :group3g:
Ама и ти му каза... :lol:
Mc Queen - специалист
Вай далеееее !!!
Вярно.
:mrgreen:
  • 1
  • 2

Тема "Осветление на табло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: