• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
panalov - специалист
Понеже ми пада лака на боята от предния капак на колата, та си мислех вместо да се ходи на бояджия, дали да не взема да си залепя корбоново фолио, хем ще си го направя сам, хем ще се подобри визията на старата колица.Не знам само как стоят нещата с КАТ, дали ще е проблем, че колата ще е с два цвята ,капака да е с черен цвят фолио, а колата е бордо.
всъщност може и фолиото да е цвят бордо ,но по добре ще стои ако е черно.
SHADOWAWS - специалист
panalov написа:
Понеже ми пада лака на боята от предния капак на колата, та си мислех вместо да се ходи на бояджия, дали да не взема да си залепя корбоново фолио, хем ще си го направя сам, хем ще се подобри визията на старата колица.Не знам само как стоят нещата с КАТ, дали ще е проблем, че колата ще е с два цвята ,капака да е с черен цвят фолио, а колата е бордо.
всъщност може и фолиото да е цвят бордо ,но по добре ще стои ако е черно.
Кратък отговор -Няма проблем, действай!

П.П. Има един пич тук в Смолян дето си е си е тунинговал колата с такова фолио на преден капак, таван и багажник с въпросното фолио също. И ако не се лъжа, в Пловдив са му я правили. ;)
Бат Иво - специалист
Само дето с истинско карбон фолио излиза по скъпо!
Казвам с истинско защото само на *DI-NOC tm, 3М *е такова и има якост и гаранция 3г.,другото е фуфляк работа!
svetliopi44 - Чирак...
Пък баш със Карбон залепен със смола още повече.... другото ми седи като облепяне на соц.шкаф с евтино фолио махагон... :)
Ама иска майсторлък ейййй.
VLADO66 - майстор
Вьв Вaскони имa хубaво фолио.Глeдaл съм кaк облeпвaт -нa добрe изчистeния дeтaйл нaпръсквaт със сaпунeнa водa и полaгaт/тaкa имa възможност зa корeкция и лeсно гонeнe нa въздухa/.
svetliopi44 - Чирак...
То без тая операция , няма да направиш нищо.... после играе и пистолет за топъл въздух.
Бат Иво - специалист
http://www.di-noc.es/tuning.cfm
Ето фирмата в Испания.
Има обяснено как се прави с видео и картинки а също така има и снимков материал.
Затова поствам линка!
Пък който разбира и езика още по добре! :partyman:
svetliopi44 - Чирак...
Ето един колега от друг форум какво е направил с истински Карбон... това с фолиото е жалка имитация ...
http://picbg.net/pic.php?u=26264p4YJa&i=349982
batkotony - специалист
Eто малко моя продукция... :)

Прикачен файл

Изображение280.jpg

Прикачен файл

Изображение279.jpg

Прикачен файл

Изображение277.jpg

Прикачен файл

Изображение276.jpg

Прикачен файл

Изображение274.jpg
panalov - специалист
Остава да намеря свободно време и се хващам за работа.Тя колата е двайсет годишен опел, та едва ли ще се хвали с истински карбон :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Облепване с карбоново фолио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: