• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
Subsa - специалист
Знае ли някой дали мобилните камери на кат снимат вечерно време (по тъмно) и има ли някой честитка с такава снимка.
За стационарните се знае, че нямат пропуск.
Последна промяна от Subsa на пет мар 01, 2013 11:58 am, променено общо 1 път.
miroton - майстор
Мобилните да не са по различни от стационарните.
Chefo77 - майстор
А стационарните (и мобилните) при лошо осветление как снимат, със светкавица, нали?
VLADO66 - майстор
Номерата са направени със специално фолио на 3М и камерите го хващат и при много ниска осветеност,освен това имат софтуер който ги разчита.Единственото удобство е че не хващат любовницата до тебе в колата и ухилената ти физиономия.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Единственото удобство е че не хващат любовницата до тебе в колата и ухилената ти физиономия.
Малко не съм съгласен с това защото едно приятелче ми показа негова снимка в 00:30 ч. на Орлов мост с превишение на скоростта с около 40 км/ч. Та на снимката ясно се виждаше, че е той, но на дясната седалка беше друга булка, а не жена му :-D Та той ми се оплака, че това е най- скъпата фотосесия, за която е платил :-D. Е, вярно там района е осветен.
VLADO66 - майстор
Пред тая камера има огромна светкавица-просто лош късмет. :-D
stiv1961 - майстор
И аз така му казах. Аз като съм с чужда булка ходя по тъмните места, къде ми парадира по Орлов мост, че и с висока скорост :-D
ArturDent - Почти Безобиден
Каква светкавица?! Нали ще заслепи водача и ще стане катастрофа!!!
Просто камерите могат да снимат при доста ниска осветеност. Освен това улавят доста по-голям спектър.
Светят както "инфрачервените" камери. Просто постоянно светят с светлина към която човешкото око е слабо чувствително.

П.П. Знаете ли че камерата на вашия компютър също го може?
Насочете дистанционното на телевизора към нея и ще видите....
stiv1961 - майстор
ArturDent написа:
П.П. Знаете ли че камерата на вашия компютър също го може?
Насочете дистанционното на телевизора към нея и ще видите....
Така си проверявам дистанционните дали работят :) , само че на камерата на телефона.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: