Всички имаме коли, нали ?
chano3891 - специалист
Здравейте приятели купихме кола opel corsa с двигател y17dt и по това което четем се води euro3 а на големия талон от кат пише euro2, и сега незнам кое е вярно и имаме ли право да си търсим правото от кат за смяна на талона или грешката е моя.
Автомобила все още не е регистриран в данъчното.
ivanovbg - майстор
Зависи коя година е, но каквото и да си говорим няма да е меродавно. Отиваш при официалния вносител и искаш документ за класа на автомобила ти. После с него в КАТ ако има нужда.
chano3891 - специалист
1999/102 CE rif. 98/69 CE ето това пише на оригиналния талон на колата и според този сайт http://www.bardelliauto.it/direttive_euro_1_2_3_4.htm излиза че е euro3.
Баща ми днес е ходил до кат и там са му представили някакав документ по коити те работили ето виж не ти достигат някакви букви за euro3.
година на производство 2001г. въпреки че ако гледаме десетата цифра от кода на къпето както ми казаха е 2002г. но за това незнам.
по този документ трета колона 1999/102 CE rif. 98/69 CE.

Прикачен файл

Scan.jpg
ArturDent - Почти Безобиден
chano3891 написа:
година на производство 2001г. въпреки че ако гледаме десетата цифра от кода на къпето както ми казаха е 2002г. но за това незнам.
Автомобилите произведени в края на годината имат VIN номер от следващата година.

Тема "екологична категория" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: