Всички имаме коли, нали ?
Junak - майстор
Затрих си панела на авторадиокасетофона. Има ли надежда да намеря резервен. Радиото е "SONY", за данните на модела трабва да го демонтирам.
taran - специалист
Junak написа:
Затрих си панела на авторадиокасетофона. Има ли надежда да намеря резервен. Радиото е "SONY", за данните на модела трабва да го демонтирам.
Теоритично-да,Битак,Продавалник,Е-бей.При мен се намират едни от JVC и алпин,сигурно има и други дето си имат по нещо непотребно из шкафовете.
Junak - майстор
Имаме си и ние във Варна един "мангал-пазар", обиколих го няколко пъти, ама засега нямам попадение.
geordgeo - специалист
Без точния модел работата няма да стане, демонтирай го и препиши данните от етикета, може и помогна с нещо...
Junak - майстор
Благодаря за помощта и идеите, но днес си взех ново от една промоция и въпроса е решен. Даже и МР3 има :)
kozl - майстор
И аз години подред търсих панел за некакъв Алпин, след полууспешен опит за кражба и реших въпроса с друго радио. Поръчка скъпа, а търсенето по битаци и форуми приключи неуспешно.
sstefanov - майстор
И аз така - търся панел за Clarion DX-418R вече 5 години и нищо.
Купих си друго радио, но ме е жал да изхвърля клариона.
kozl - майстор
Не помня да съм го изхвърлил, не помня и къде съм го прибрал, което е равносилно на хем знам, че го имам, хем не знам къде е.

Тема "Авторадио "SONY" - панел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: