Всички имаме коли, нали ?
mario-borisov - специалист
Здравейте приятели, имам същият акумулатор като този : http://content.onliner.by/forum/f51/6f4 ... 423f5a.jpg та не мога да го разбера с електролит ли е или с гел, не ми държи ток та може ли да го омагиосам нещо или не ?
VLADO66 - майстор
С гел е.Имам внука му :) Гледам че си се пробвал с отверката да го отваряш.Трабва на корпуса да има дата на производство.Не вярвям да е на по-малко от 6-7 г.,следователно е гушнал здравеца. :)
Chefo77 - майстор
VLADO66 написа:
С гел е.Имам внука му :) Гледам че си се пробвал с отверката да го отваряш.Трабва на корпуса да има дата на производство.Не вярвям да е на по-малко от 6-7 г.,следователно е гушнал здравеца. :)
Ама сигурно ли е? :)
Защото си мисля, че са те заблудили и сееш заблуди и из форума :)
VLADO66 - майстор
За моя акумулатор съм ситурен.А пусналия темата да прочете това viewtopic.php?f=34&t=36767&start=20 и да се пробва още с отверката да влезе при клетките.
Chefo77 - майстор
Владо, VARTA BLUE DYNAMIC (E11) е съвсем съвсем обикновен акумулатор, няма нищо гел-ово в него :)
pipilica - майстор
Това си е обикновен акумолатор за кола с електролит, води се необслужваем. Имам същия но друга марка и не държеше ток напънах капака с голяма отверка и се отвори досипах вода, заредих и сега е почти като нов. Само дето капака е залепен със силикон.
ESPACE - майстор
Едва ли има някой от този форум да си кара колата с гелов акумулатор. Цената е с пъти над тази на нормалните и обикновено геловите не са стартерни, а тягови акумулатори.

Тема "въпрос за акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: