• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Иван Златев - специалист
Миналата седмица си купих вектра Б,касетофона вътре беше Blaupunct CAR300,отделно имам CD Blaupunkt Madrit 210 и реших да го сложа но от там идва и проблема,сложих го и започна да мига на дисплея Telephone мига мига мига... слагам флашка не иска да тръгне,слагам диск не тръгва... само мига онова,реших да си сложа другото но то пък е с код и я втасах сега от 2 нито едно,имате ли някаква идея защо ще мига Telephone на CD-to като този модел няма блутут да се ползва като хендсври
Илчо Илиев - майстор
Здрасти колега, и аз карам Опел, но е Астра и като я взех бяха свалили музиката, но се уредих с оригинално радио Blaupunct CAR300...,Но кодирано,е то и за това ми го дадоха без пари де...
Ходих при разни майстори,но искаха едни 20 лв,които не ми се даваха,а и ги нямах излишни за момента...
Влязох в Опел форум, в под форума за музики и намерих генератор за код..вкарва се серийния номер на радиото и ти дава верния код...
Ако не можеш да се оправиш, дай на лични, на скайп, на тлеф.,но може да намериш и отговор на другия си проблем в него форум,а и да няма тема за същия проблем, питай, колегите са много отзивчиви и ще ти помогнат..
Иван Златев - специалист
Ами да ти кажа искам да сложа CD-to защото е с USB и AUX на оригиналното мога да си слушам само радио,ще попитам там мерси :)
bagera1 - специалист
Инсталацията на колата ли си ползвал? Ако е така пробвай като го вържеш директно към акумулатора. Ако действа си пусни нови кабелчета с бушонче 10А на +
Иван Златев - специалист
ами да оригиналната инсталация както си е с куплунгите,мислих си така да направя само + и - да пусна и да ползвам куплунга за колоните но пък те са заедно двата куплунга,или трябва да ги разделя
iivanov - майстор
Да се разпииша тук, че да не отварям нова.Откакто сложих багажни греди на покрива ми се влоши приемането на предаването. Идеи за оправяне на проблема?
kozl - майстор
Еми пробвай с друга антена - ако няма проблеми нещо се е повредил кабела или захващането на антената. А да не би антената да се опира в багажника?
Илчо Илиев - майстор
Иво, какъв е багажника, е то какъвто и да е е метален и вероятно това смущава ...
Смъкни багажника и виж дали ще има разлика...
Pgv64 - специалист
Колеги ето ви сайт за разкодиране на авто касетофони. Изпращате им фабричния за модела и серийният номер и те изпращат кода.Номерата се намират на табела отстрани или отгоре на касетофона (радиото) , така че първо го извадете от леглото и си ги запишете!А и марката да пратите!
Ето адреса на сайта: http://forum.eserviceinfo.com/viewforum ... a8e87bf408
Моят така го блокирах ,като изключих акумолатора и... после ходене по мъките.Добре че го напипах случайно това сайтче и ... сега радиото ми бачка. Това е само за оригинално вградени авто радио касетофони ,радиа диск и т.н.Успех на всички закъсали!
  • 1
  • 2

Тема "проблем с радиото в колата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: