Всички имаме коли, нали ?
VLADO66 - майстор
Синето изкара книжка и реших да съживя голфа преседял 4 г. в гаража.Смених акумулатор,налях 10 л.нов бензин на празен резервоар за всеки случай смених масло и филтър/яд ме е че на студена кола/ и не ще да запали-стартера върти и нищо.Отзад бензиновата помпа обаче не се чува и май е блокирала или изгоряла.Дайте някакви идеи да съживя дедо Голф.Ако е помпа гледам в Емкомплект 33 помпи Hoffer на тънки цени-да не са ментета,щото идват на цена на китайските.
Последна промяна от VLADO66 на съб ное 02, 2013 5:20 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Няма ли ръчна подкачваща помпа? Онова което с ръка натискаш гумено бутонче,което е вдясно от двигателя да изкара горивото до смукача ако не иска да пали
ivanovbg - майстор
Нямам 4 годишен боб, че да хвърлям. Земи премери нещо-ток, налягане, пък тогаз питай.
:partyman:
VLADO66 - майстор
Оказа се както смятах блокирала бензинова помпа-след смяната запали от раз.
piron45 - майстор
Поздравления, със здраве да си я караш.
ArturDent - Почти Безобиден
VLADO66 написа:
...налях 10 л.нов бензин на празен резервоар...
Газаджиите често го имат този проблем. Не слагат с години бензин и като се наложи - опа помпата я няма.
kr1100 - майстор
profesionalist_wood написа:
Няма ли ръчна подкачваща помпа? Онова което с ръка натискаш гумено бутонче,което е вдясно от двигателя да изкара горивото до смукача ако не иска да пали
"Колега" в кой век живееш?? -ел. помпа в резервоара, за какъв пък смукач питаш?
Chefo77 - майстор
kr1100 написа:
profesionalist_wood написа:
"Колега" в кой век живееш?? -ел. помпа в резервоара, за какъв пък смукач питаш?
А Голф 3 в кой век е? :)
Много автомобили имат ръчна подкачваща помпа като добавка към електрическата.
nikolovvd - майстор
Черно бутонче има на някой дизели, но на бензин такова нещо не съм виждал. :?
Последните ми две коли, последната 2008 нямат такова нещо като ръчна бензинова помпа. Последно такава помпа съм виждал на Москвич и Жигули/Лада, но там няма 2.5 атмосфери налягане в бензинопровода. :mrgreen:

Тема "Голф 3 1.4 не пали-проблема решен!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: