• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
comunikator - специалист
Колеги решил съм да си купувам Chrysler Voyager 2.0i
Някой ако има такъв Chrysler може ли да сподели някакви впечатления - плюсове,минуси,недостатъци,предимства защото нито съм се качвал да карам такъв Ван нито съм се возил,един колега от предишната ми работа има такъв и казва,че е много доволен.
Модел 1999/2000г вървят между 3000-4000лв и то с много добър външен вид!

Прикачен файл

4160864o.jpg
4160864o.jpg (64.26 KиБ) Видяна 5723 пъти

Прикачен файл

4160860o.jpg
4160860o.jpg (81.36 KиБ) Видяна 5723 пъти

Прикачен файл

3898974o.jpg
3898974o.jpg (85.12 KиБ) Видяна 5723 пъти

Прикачен файл

3898966o.jpg
3898966o.jpg (88.11 KиБ) Видяна 5723 пъти

Прикачен файл

3898965o.jpg
3898965o.jpg (103.67 KиБ) Видяна 5723 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Има и друга тема във форума за този автомобил, търси я...там съм писал.
Като начало си купи ел.фенер достатъчно мощен, защото това чудо, фарове няма.
montoya - майстор
И аз ги харесвам много, ама пусти резервни части скъпи бееее :?
housedoktor - майстор
Комфортна и с добър вътрешен обем кола .Усещането е ,че се кара микробус обаче-твърде тежка е в сравнение с други 7 местни .Впечатленията ми са за модел 99г 2литра мотор
25th Hour - специалист
Ще споделя:

Качеството на изработка на колата е много трагично и дава доста дефекти в електрическата част.
Отзад е на листове, което е типично ако караш камион както и за щатите, но е тъпо по принцип.
Хич не е икономична а в града е лек ад и като разход и като шофиране.
Това е някакъв базов модел, защото повечето са автоматик а съм чувал, че били много тегави за поправяне и не да не се чупят.

Общо взето ужасна кошница и има защо такава кола да струва 3-4 хиляди лева....

Ако имаш време прегледай оф роуд форума да видиш как ги продават тия... най-често на части, защото никой не иска да купува такива а търсенето и цените на резервни части са....
Pavkata_svt - специалист
Аз ще изразя мнение от опит с тази кола,а не чул съм,видял и подобни.Карам такава кола от 2 години,2000г. с 2.5 дизелов турбомотор.Този мотор е едно от слабите места на колата,но ако се кара правилно няма проблем.По горе колегата 25-ия час те е пратил във офроуд форума,там има мнения,но са за мотора който е същия ката на ЧЕРОКИ-ТО.НАИСТИНА НЕ СТАВА ЗА ДЖИП,НО ТИ СИ КУПУВАШ ВАН С ТОЗИ МОТОР,и става въпрос за дизеловия.Гледам че си се спрял на бензинов и този проблем ти отпада.Друго проблемно място са ск.кутии.Проблема е че поради спецификата си на мазане тази кутия е с моторно масло 10W40.Много хора не знаят и при смяна сипват трансмисионно,след няколко хиляди км. се появява шум и после е по-сериозно.Но това са проблеми от незнание,не на колата.
Следващ проблем е електрониката,но при опити за монтаж на аларма и други такива намеси от незнаещи хора.Не пипаш ли нищо или пипайки човек който е наясно какво прави всичко е наред.Бензиновите мотори са много здрави и некапризни,с добър въртящ момент и приличен разход за параметрите на колата.
А екстрите които се предлагат са повечко от на другите алтернативи за тези и малко повече пари.
Търси си по-нов 98,99 или 2000г. десетата буква от номера на купето е годината на производство като са по азбучен ред съответно W-98,X-99г. Y-2000г.
Малко е по-твърд от френските примерно,но пък е по корав.
Много може да се пише на темата,но за сега толкова.
Дано съм полезен.
0898 69 65 03 Павката :) .
ArturDent - Почти Безобиден
Pavkata_svt написа:
Карам такава кола от 2 години,2000г. с 2.5 дизелов турбомотор.Този мотор е едно от слабите места на колата,но ако се кара правилно няма проблем.
Няма как да се кара правилно този дизел. Той просто не е направен за автомобил, а за ел. агрегат на кораб. Затова и главите са отделно... лесно да се ремонтира, когато си в морето.
mariayn - специалист
Ако искаш такъв ван най-добре си вземи с мотор 2,8 от другите бягай.
Spokoiniq - майстор
Ми да му забие един 4 литров бензин от Чероки и да не мисли, а?Сори за спама, но имам впечатления от колата като служебна във фирмата на бащата, лека му пръст.За мотор не знам, но тая кола просто си се чупеше...
Pavkata_svt - специалист
=D>
ArturDent написа:
Pavkata_svt написа:
Карам такава кола от 2 години,2000г. с 2.5 дизелов турбомотор.Този мотор е едно от слабите места на колата,но ако се кара правилно няма проблем.
Няма как да се кара правилно този дизел. Той просто не е направен за автомобил, а за ел. агрегат на кораб. Затова и главите са отделно... лесно да се ремонтира, когато си в морето.
=D>
  • 1
  • 2

Тема "Chrysler Voyager 2.0i" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: