Всички имаме коли, нали ?
gecata82 - специалист
Има следният проблем с чистачките на голфа - работят само на наи силната скорост и като ги спреш остават там където са си не се връщат . Какво ли може да е дали е релето или нещо по самото лостче за чистачките.?????
shotik - майстор
За това ,че ти работят само на силни обороти ,имаш прекъсната връзка км съпротивления на останалите позиции,а за това че не се връщат ,вероятно в редуктора на моторчето няма електрическата връзка ,която е да придвижи чистачките до нормалното им място.

Във форума на VW не си ли чел,там има много писано по този въпрос.Аз само теоретично ти пиша,защото нямам Голф ,но имах шкоди и сега Сеат и тези повреди са идентични.

Не знам къде ти са клемите за съпротивленията ,за да ти пиша ,къде да търсиш, а за другата повреда също не съм запознат с разположение на моторчето и кабелите към него.

Навярно някой ще напише къде да търсиш,успех в отстраняването на повредата !
hidrazin - майстор
Няма съпротивления там Прочети тук. Може да ти е от полза.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=236964
Сега ще хвърля един шарен боб да видя от кой модел е пернишкия голф. То ако е кола това де. :-D
:partyman:
montoya - майстор
Възможно е да е залепило релето, би трябвало да е с номер 99 /с програмируем интервал/ или 91 това за голф 2 и 3, за четворките и по нагоре номерацията на релето е друга
Последно избутана от gecata82 на вт мар 25, 2014 10:43 pm.

Тема "Проблем с чистачике на ГОЛФ 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: