• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
pesholong1958 - специалист
Здравейте! Имам Фолксфаген"POLO". Може ли някой да ми каже защо индикаторната ми лампа на AIRBAC-а (въздушните възглавници)ми свети постоянно?
horgasz - специалист
Погледни под предните седалки (и на 2-те) има там едни кабели - виж ги дли са добре свързани, дли не се е откачил някой, как са контактите и т.н.
Благодаря много!Ще огледам ,но нищо не съм пипал там.Отварях кутията на кормилото и всички букси са добре.
hidrazin - майстор
Ми кой да знае какво си човъркал по него? Или е кофти куплунг или си правил нещо по нея и си я палил с някакви разкачени кабели. В този случай - закачане на комп. Става бързо.
:partyman:
Клаксона ми се задействаше когато движа кормилото и го отворих да вида какво е.Едни болчета се бяха разхлабели и ги завих само.Не съм пипал нищо длуго.
ESPACE - майстор
Вади ли кутийката с лентовия кабел за клаксона и еърбега, когато завиваше болтовете? След това ли светна лампата?
todortv - майстор
Дори да оправиш проблема, лампата се гаси с комп....
Винаги откачай акумулатора, когато пипаш по жълтите букси и кабели.
НЕ СЪМ РАЗКАЧАЛ НИКАКВИ БУКСИ. САМО ЗАТЕГНАХ БОЛЧЕТАТА.СЛЕД КАТО СЪБРАХ ДВЕТЕ ПОЛОВИНИ ЗАПАЛИХ ДВИГАТЕЛА И ЛАМПАТА СВЕТЕШЕ ПОСТОЯННО..ПЪРВОНАЧАЛНО СВЕТВА,ИЗГАСВА ЗАОКОЛО 2 СЕКУНДИ И ОСТАВА ДА СВЕТИ.
todortv - майстор
Мъчим се да помогнем, а ти защо крещиш?
БолТче.
hidrazin - майстор
Eeee.... Колко пъти да се обяснява? Щом е светнала, за нулиране на грешката само чрез 1551.1552 VAG. С една дума - отиваш на сервиз.
Пък какво си пипал и какво не е отделен въпрос. Може и да е било неволно.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "AIRBAC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: