Имам Сеат Варио и на задната врата има светоотразителна пластмаса,която се напука и на едно място се проби .
Обикалях морги и магазини,но засега няма .Очаквам да ми се обадят от Пловдив ,където цената беше приемлива,но все пак да попитам дали някой е правил от зор ремонт ,като е вмъкнал някакво парче от друг материал и е закърпил положението.Като ново не можах да намеря ,заедно с цяла врата за 160 лв ,не ми е необходима сега ,още повече ,че е друг цвят.
Дали ще е удачно да изрежа правилен правоъгълен отвор,от друго стъкло да изрежа по него ,да припасвам и залепя,но дали с поялник,дали със топъл силикон и като цяло да залея с епоксидна или полиестерна смола ,за да се заздрави ? Дали може да се полира ,за да се получи добра повърхност ?
Дали ще е удачно да изрежа правилен правоъгълен отвор,от друго стъкло да изрежа по него ,да припасвам и залепя,но дали с поялник,дали със топъл силикон и като цяло да залея с епоксидна или полиестерна смола ,за да се заздрави ? Дали може да се полира ,за да се получи добра повърхност ?