• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
ontario - специалист
Здравейте,

купих течност за чистачки от Кауфланд - пише, че е до -20C и готова за употреба.По-късно ще напиша марката и производителя. То и цената ме е срам да кажа - 2.50лв струва. Оказа се, че замръзва още предните дни когато почна снега, а сега е още по-студено.
Понеже вече е в казанчето какво бих могъл да добавя към нея, за да не замръзва - в момента колата е в гаража и гадостта се размрази, но от утре няма да е вътре вече и пак ще има зор.Все пак съм използвал определено количество от течността и бих могъл да добавя и друго нещо към нея.Може би някой концентрат?

Иначе към каква марка течност за чистачки бихте ме насочили и от къде я купувате?

Мерси!
ontario - специалист
stiv1961 написа:
Долей спирт.
Чист спирт от аптеката ли?
VLADO66 - майстор
Може и денатуриран/син/ масово производителите на течност за чистачки го полват.Веднъж бях сложил една гадна ракия,возиме се с жената и като пусна помпичката,тя ми вика-да нарежа ли салатата?В колата си миришеше стабилно на кръчма :-D
ontario - специалист
VLADO66 написа:
Може и денатуриран/син/ масово производителите на течност за чистачки го полват.Веднъж бях сложил една гадна ракия,возиме се с жената и като пусна помпичката,тя ми вика-да нарежа ли салатата?В колата си миришеше стабилно на кръчма :-D
Този синия се продава по железариите и обикновените магазини, нали.Не пишеше ли СПИРТ ЗА ГОРЕНЕ на него?
Junak - майстор
Ако не я оставиш няколко часа на топъл паркинг в МОЛ, нищо няма да ти помогне.
ditronix - специалист
То и синия спирт вече е боклук- всичко друго, но не и спирт. Наскоро се опитах да паля такъв-съска и не ще да гори! Според мен сипи концентрат. Аз ползвам течност от ЛИДЛ и съм доволен- не е замръзвала, не оставя следи и петна като изсъхне на стъклото. Весела, щастлива и спорна Нова година!
ontario - специалист
ditronix написа:
То и синия спирт вече е боклук- всичко друго, но не и спирт. Наскоро се опитах да паля такъв-съска и не ще да гори! Според мен сипи концентрат. Аз ползвам течност от ЛИДЛ и съм доволен- не е замръзвала, не оставя следи и петна като изсъхне на стъклото. Весела, щастлива и спорна Нова година!
Нищо, че остават петна - по-малкото зло е все пак.
Важното е да не замръзва течността, че може да станат много поразии.
И другаде преди малко четох, че ЛИДЪЛската течност е качествена, явно доста хора са доволни от нея :rock:
radius - майстор
Спирта и ракията с голяма вероятност може да разрушат гумени часги на помпата.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Течността ми за чистачки замръзна, съвети моля...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: