Всички имаме коли, нали ?
kokotrikcs - специалист
Колеги ключа за мигачите на витото ми работи нормално на ляв мигач,но на десен трябва да го държа и то яко да го натискам на горе защото в противен случай изключва(не се връща в неутрално положение-остава нагоре но мигача не работи).Въпроса ми е подлежи ли на побългаряване или да купувам нов(нямам голямо желание).Благодаря предварително на отзовалите се.Поздрави на всички.
fox_vt - майстор
Сваляш волана и разглабяш механизма и ще ти стане ясно дали може да путнеш пластините или дали не се е счупило палчето непоправимо и да трябва нов механизъм.
idunno - специалист
Ако не стане, винаги можеш да си вземеш цял модул - втора ръка.Аз моя го платих 100 лева и го смених за 5 минути направо на пътя.Много елегантно са го измислили от мерцедес.
kokotrikcs - специалист
Благодаря на отзовалите се.Свалих волана и отворих механизма,но не намерих нещо счупено или нещо износено(всичко е пластмаса).Затегнах болтовете на механизма и сглобих.Вече работи по добре,но на моменти пак отказва...мисля си че след като съм му подобрил работата като затегнах кутийката има начин и да я оправя кардинално!Пак ще го отварям че ми искат 100лв за втора употреба а нов 190лв.Поздрави. :supz:
kokotrikcs - специалист
Ето и как се сменя(ако на някой му потрябва): https://www.youtube.com/watch?v=zno6Z_X ... ture=share

Тема "Мигач на Мерцедес Вито 99г. изключва." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: