Всички имаме коли, нали ?
Andri01 - майстор
Интересува ме точния размер на пистовия ремък за"Golf 3" - двигател AAZ 1,9 турбо дизел 75 к.с. Сега съм сложил един /мисля 6РК926 / но при палене "свири" известно време до като "захапи":) Имам и 6РК923,но ми се струва ,че е малък!? търся информация за точния размер,ако някой го знае,ще бъда благодарен и... :partyman:
П.С.: Във форума на Фолксваген също съм задал този въпрос,но за сега...ядец :(.
Junak - майстор
За размер не мога ти помогна. Да не ти е много стар акумулатора? Иначе има спрейове, които временно решават нещата
Andri01 - майстор
Колата няма проблем с паленето,спрей имам.Ще сложа 923,въпреки ,че с голям зор се монтира. Този видимо е по слаб-вижда се при работа.
Junak - майстор
Неее, става въпрос за спрей с колофон, използва се за "свирещи" ремъци. Но е временно решение. А за акумулатора те питах, защото след палене ако пада много, генератора работи на макс. ток и затуй преплъзва. И след 10-15 секунди тока пада и свиренето спира.
http://markita.net/sprej-sreshtu-pripla ... 226gr.html
Andri01 - майстор
Да,спрея е с колофон/ лепне леко/, ползвам го. Заряда е нормален-до 14,3в. Акумулатора е на 2г. държи си напрежението -12,6в.,при палене пада до 10,6в - това е нормалната работа на един акумулатор. Само от ремъка е! Днес даже пипнах ролката,след като запали,работи минута и го спрях-тя беше доста топла !Явно там трие и свири. Утре-смяна с 923 и това ще е ... :partyman:

Тема "Размер на пистовия ремък "Голф 3"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: