Всички имаме коли, нали ?
stilian20 - специалист
Имам печка Webasto thermo top V и искам да и сложа и дистанционно управление
дайте предложение за някои "китайче" което да работи също така може би ще ми трябва и някакъв модул които да пуска и климатроника.
Колата е VW TOURAN 1.9tdi 2009
solar_entusiast - специалист
Няма шанс. Комуникацията при тази печка е само по Wbus или CAN. А китайчетата не са дорасли още до там.
Вземаш си един Telestart T91 и с него ще стане.
stilian20 - специалист
Благодаря за отговора
не ми се дават толкова пари за телестара
за комуникацията знам че е с W-BUS.
за това питам за други варианти
ivanovbg - майстор
http://webasto-russia.ru/TTV_en_manual.pdf
Прочети тук. Мисля че можеше да се пали и с бутона S3. Ако ти трябва само за сутрешно подгряване на колата си сложи едно дистанционно да включва само климатроника на контакт и климатроника ще я изкомандва.

:partyman:
stilian20 - специалист
ivanovbg написа:
http://webasto-russia.ru/TTV_en_manual.pdf
Прочети тук. Мисля че можеше да се пали и с бутона S3. Ако ти трябва само за сутрешно подгряване на колата си сложи едно дистанционно да включва само климатроника на контакт и климатроника ще я изкомандва.

Аз преди малко си поръчах дистанционно и модул за климатроника
но ще пробвам дали пали на огасена кола "на контакт"
колата ми е от месец и съм я взел за баща ми
печката съм я палил само с vcds и с охлаждане на датчика за външната температура.
Иванов благодаря ти за идеята.
ivanovbg - майстор
Малко си избързал. Можеше направо да си монтираш аларма да ти пали дистанционно колата. Колко да изхарчи за 10 мин. А и акумулатора няма фа ти пада. Иначе ако се забавиш може и да не запалиш.
dyaneff - майстор
S3 е лято/зима.
Най-лесно става с таймер.
stilian20 - специалист
Иванов пробвах но не пали без да работи мотора.
Относно паленето на колата с дистанционно не искам защото се обезсмисля печката а и друго си е мотора да направи топъл старт зимата след 30мин работа на печката.
За падането на акумулатора: печката има защита за ниско напрежение 11,3в маи беше може да се променя през ваг-кома незнам обаче каква е консумацията на цялата печка + вентилатор купе на минимум и дали ще може динамото да наваксва загубите от нея за 8-10км каране до работата му.
stilian20 - специалист
dyaneff написа:
S3 е лято/зима.
Най-лесно става с таймер.
Таймери намерих само на вебасто и пак до колкото се сещам не ми хареса цената за един часовник :lol:
nikolovvd - майстор
С автоматична скоростна кутия ли е?

Тема "Дистанционно управление за Webasto" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: