Всички имаме коли, нали ?
monster18 - специалист
Здравейте колеги искам да ми кажете мнение и ако може цени за поддръжка на едно пежо ще пусна една примерна обява за да знаете за кой модел говоря http://www.cars.bg/c1234211 благодаря ви предварително!
шоп - майстор
Кола на 13 години!
километри-неизвестни
дизел!
очаквани проблеми:
- демпфер
- турбина
- дюзи

Аз не бих дал почти 5000лв за дизел на 13 години и сигурно половин милион километра.
pipilica - майстор
Ми иди във форума на Пежо и попрочети по въпроса за тоя модел, пък ако питаш там мисля че ще получиш по-точна информация.
naB4o - специалист
Един колега има такъв, имаше доста кусури, които се проявиха няколко месеца след покупката, да кажем 5-6 месеца. Стартер май и лек проблем с дюзите, който обаче ще се задълбочи. И нормалните - акумулатор, нови гуми... Човека му се роди дете скоро, така че му дойде нанагорнище. Километража 100% е превъртан, един друг колега си взе дизел на 8-9 години на 300К... така че прави си изводите. Обикновено "превъртаните" коли са тези със скритите дефекти и излишно напудрените.
И пак да кажем - въпрос на късмет е :)
miroki - майстор
То не превъртани километражи почти няма. Предимно ударените и отремонтирани са на реално малко км.
Всички като видят 300 000 + км. се дърпат от колата. И като ги направят 170 000 км. всички се залепят за нея. Всички коли които се продават са на пенсионери или жени които карат и друга кола. :)
Вече и книжки правят по поръчка.
2000 см3 90 коня мисля бе по-евтин двигател. Мисля нямаше демпфер на съединителя. Този е с над 1200 лв. смяна съединител.
Като автомобил ми харесва и на мен.

Тема "Покупка на автомобил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: