Имам проблем с газово DTGas - 704S му е компа, води се Verona. Колата придърпва в по-ниските обороти. Ходя по всички възможни газаджии и ме отпращат. Последният, при който отидох и най-културно го помолих да ми обърне малко внимание да погледне за какво става въпрос, казва че това газово не можело да се настрои за тоя мотор, защото не било достатъчно. Че вече са имали подобни случаи, не е вървяло добре или е горяло. Казва да го оправят където са го слагали в сервиз technogaz и каза, че най-вероятно нищо няма да направят, като се и подхилна. Вариантът бил всичко да се разкара. Цитирам "Това е като мотора от GT-то и не става това газово за тоя мотор. И преди сме имали такива случаи и не може да се настрои да върви нормално това газово с тоя мотор - или върви зле, или не върви добре и гори много" Какво може да се направи по въпроса? Сумати пари това газово, не ми се иска да го хвърлям и сменям с друго. По думите нито изпарител, нито рейка, нито компютър били пригодни. Или ще трябва да ходя да се разправям с technogaz, че много лъжат?

Ама тва сигурно е от скапания VW дето караш.