Всички имаме коли, нали ?
KingLin - майстор
Рожденния ден на жената дойде, пък аз още не съм и купил подарък и както винаги в последния момент си давам зор :-D
Та идеята ми е да и взема втора ръка бас туба и усилвател. След малко ровене днес из прее.алника отсях възможните неща до тези две:
Туба JBL с усилвател Thunder
и
Туба Blaupunkt с усилвател Kenwood
От sstefanov знам, че трябва да бягам от марката thunder, обаче пък по снимките нещата от първата обява изглеждат запазени и обгрижвани, докато на втората обява сякаш са го влачили за теглича. Та помагайте. Проблема е, че деня е днес (20-ти) и нямам много време за мотане вече. На ново и марково няма да се хвърлям изобщо. Една торба пари за нещо дето ще ми надува главата няма да дам. До 200 лв., че поне и да го хвърля, да не ме е много яд. Давакте акъл, че аз иначе утре отивам и купувам ДжиБиЕла...
bagera1 - специалист
Щях да ти предложа нещо истинско но бюджетът е малко. Първата обява мисля че е добре. Тъндър са куча марка но е по- добре от изгнилия от другата обява а и субът е по-добър. Ако не си настройвал и връзвал музика иди при някой който знае какво прави, че и да ти кажем как, няма да можем да ти обясним какво трябва да се чува :supz:
dyaneff - майстор
Багер, копаеш в стара тема. :)
sstefanov - майстор
Няма да е лошо авторът да сподели резултатите, за да научат и други.
bagera1 - специалист
Хах, мани, кой да гледа :? :lol:

Тема "Избор на бас туба/каса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: