Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
Могат да те спрат от движение за неизправно МПС, после като минеш ГТП да ти върнат документите на колата. Не знам колко е глобата в тоя случай.
Относно стъклото в Кобра е 120-130 лева стъкло и смяна, зависи стъклото китайско ли е, турско ли е....
MamaMy - майстор
150 ново
спиране от движение
montoya - майстор
С платформа!
Номерът, вчера го счупи един камион и сега отивам да го сменявам по скоро не върви вече щото е изтъркан, обаче може и да хване дикиш, пробвай
torbalan - Дървен философ
Наща жената я кара около седмица, преди да успеем да сменим стъклото...

Ако караш нормално и спазваш правилата - КАТ нямат причина да те спират.

Иначе питай тези: http://www.autoglass.bg/bg/branches/bourgas

Около 150 лева е най-евтиното китайско стъкло. Не че нещо, но ако имаш датчици, ако е тонирано - ще е по-скъпо.
На ситроена ми струваше 360...

На предния ситроен пък ми го смениха в къщи. Дойдоха на место от Враца до Козлодуй. Има и такъв вариант.
montoya - майстор
simplex написа:
montoya написа:
С платформа!й
Да! Имаш ли идея колко струва една платформа!?? Курсовете почват от 80-100лв. Колкото едно стъкло с монтажа.
Нямам вина в случая аз, питаш за начин, предложих решение, което е законно и според правилата. Било скъпо, който има брада ще трябва да си носи гребенче!
Иначе имам приятел, на който ще му сипя 5 литра нафта и ще ме закара с платформата и бих ти услужил с него, но сме на 500 км от Бургас
Ако имаш бан в гугъл http://www.autoglass.bg/bg/branches/bourgas
torbalan - Дървен философ
Теглене с гъвкава връзка също е разрешено.
професионал - специалист
На мен също ми го смениха вкъщи - софийска фирма.
nikolovvd - майстор
Преди 2-3 години имах същата случка, а след 3 дни трябваше да заминавам за море. Отидох при застрахователя, заведох щетата и си взех протокол за това. С този протокол ходих до морето и се върнах без проблеми. В сервиза стъклото вече бе налично и за един ден го смениха. После технически преглед и ГО, а винетката ми отне няколко дни ходене по институции и писане.
kolcho - специалист
simplex написа:
Днес се случи нещастие с пасатко.
Е, започна се, макар и с леко забавяне, пък и поради общуване с камион! Да видим коя ще е следващата серия от сапунката :?
DundyTheCroc - майстор
Камиона не ти е виновен, пиши на АПИ и Свинетка Павлова да си изчистят пътищата от каманаци :-D

Тема "Пукнато стъкло - Passat B3 - цена за замяна?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: