Всички имаме коли, нали ?
5kof - специалист
Здравейте! Предстои ми покупка на зимни гуми (нови). Ще бъда много благодарен на всички от форума, ако споделят своите впечатления и мнения за различните марки зимни гуми - поведение при различни условия, износване, разход и т.н. Конкретно ме касае размер 215/60/17. Знам, че не е сайт за автомобили, но всички караме такива и мисля, че може да си бъдем полезни. Благодаря предварително!
nikolovvd - майстор
Някъде ми се мярна реклама за промоции на зимни гуми, но ме съмнява, че се опитват да си пробутат застоялата стока производство 2015г.
5kof - специалист
Е, във всички случаи ще гледам за DOT втората половина на 2016
nikolovvd - майстор
Това за зимните гуми е много важно, защото ако не са съхранявани правилно, т.е. цяло Лято са били на склад в някоя ламаринена барака, където температурата е била около 70-80 градуса, то вече са свършили.
DundyTheCroc - майстор
А какви пари на гума си готов да дадеш?
Между другото 215/60 е скъп размер, 205/60 са ти в допустимите граници, а цената на гума (за пример вземам Dunlop Winter Sport 5) е с 38 лева разлика.
5kof - специалист
Размерът, алтернатива на моя е 225/60/17. Но така се променя и клиренсът, а от там и други неща. Така, че основно гледам за зимни гуми 2215/60/17 в горния ценови диапазон.
torbalan - Дървен философ
Аз съм доволен от Кумхо.
ftubusa - специалист
Кашкай, Кашкай, ама дизел ли, бензин ли, а и какъв цвят е?
5kof - специалист
Кашкай, 1,2 CVT, кафяв. Не че има значение за гумите.
gnt69 - майстор
5kof написа:
Кашкай, 1,2 CVT, кафяв. Не че има значение за гумите.
Вземи черни тогава ще му ходят.
Майтап. Аз съм за GOODYEAR. :partyman:

Тема "Зимни гуми за Кашкай" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: