Искам да питам какви са цените за изваждане на втори ключ за кола,ключа е обикновен без чипове и други екстри,и къде в Пловдив може да се направи това?

tysonlkr написа:Вуйчо ми е ключар и покрай него съм чул и видял някои неща. Дубликат на ключ се вади само от оригинален. Това за свалянето на контакта за запалване не е точно така. Може и със сваляне да стане, но е доста по трудоемко самото разглобяване и сваляне. Ако някой "майстор ключар" ти го е казал така да го направиш то е поради две възможни причини: или иска дати вземе повече пари за работа, или е искал да се оправдае за неспособността да ти направи дубликат.Не ми го е казал майстор-ключар, а механик. Чудех се защо мога да отключа, но не и да запаля с дубликата.
По темата няма никакъв проблем да се направи дубликат, щом няма чип, стига твоят ключ да е оригинален![]()
За съжаление много сме далеч за да ти препоръчам ключар.
Chefo77 написа: lov, да му се не види и сайта. Моята я нямаНа някои автомобили заготовките са еднакви така че за това можеш да не го намираш. Човека дето го карах да ми го нарязва имаше доста заготовки за автомобилни като цените му не бяха кой знае колко по различни. А и основната му дейност не е ключарството и то е между другото.Занимава се с с ремонт и освидетелстване на измерителни уреди.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: