Здравейте. На място CD-то работи но вдигна ли 20 км/ч спира звука. Когато падна под 20км пак се чува звук. Някой имал ли е подобна аномалия. Смешна при това. 

чет окт 04, 2018 6:09 pmkamina.alba18kw написа:Ако не тайна ква е колата и оригинално ли е аудиоточет окт 04, 2018 5:32 pmChefo77 написа: Дали не спира заради вибрациите от преминаване по дупки?Не колега на равен път е. и на мен ми е смешно ама е факт. ще приложа клип по нататък
пет окт 05, 2018 7:30 amkozl написа: Най-вероятно има разлика в буксите за Сонито и JVC -то. Преди доста време се занимавах с аудио техника, но вече съм изтървал прогреса.
Кой ти размени аудиото? Примерно на моят Партнер Типи му смениха аудиото в сервиз Авител, където главно предлагат Пайниър. Пежо ползва Кларион и ми добавяха букси с адаптор за да работи джойстика към волана. И джойстика работи, но командите стават по различно от оригинала.
И има ли букса за външно у-ние към аудиото?
Допускам, че в буксите има пин MUTE и той ти спира звука. Трябва да се свърже подходящо или да се откачи.
Аз за първи път срещам описание на функция за увеличаване на звука с нарастване на скоростта, но това не е невъзможно.
Ако в този форум няма кой да помогне по казуса, пробвай в авто форумите. Аз нямам идея Ивеко коя марка и система ползва и какви адаптори трябват при смяна на марките. Но само като потърся в нета и преходни букси разни модели излизат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: