Всички имаме коли, нали ?
шоп - майстор
Здравейте,
доста се чудих дали дали това е правилния раздел на въпроса ми. Ако модераторите преценят нека променят раздела.

Изчетох всички теми свързани с видеорегистратори, но пак не се ориентирах. Още повече, че последната активност в темите е от 2017, а всички знаем колко бързо се развиват технологиите за две години.

Мой много добър приятел има рожден ден след около две седмици. Смятам да му купя видеорегистратор за колата, защото той си няма такъв, а знам, че иска.

Понеже нищо не разбирам от тази материя, въпроса ми е: можете ли да ми препоръчате качествен такъв. Бюджета не е проблем. Може и 300, може и 500 лв

Гледам има и по 50 лв, така, че сматам с този бюджет да направя качествен подарък. Ако може с линкове тук или на лично ще е супер. Ако рекламата не се толерира моля, насочете ме поне какви и кои характеристики да гледам.
Благодаря Ви!
KingLin - майстор
Шопе аз съм с такова на Xiaomi и съм доволен. Широк градус на снимане, почти рибешко око но не дразни. Нощното снимане е добро. Има гласови команди. Сниките и видеата могат да се гледат и през телефон по ВиФи но с по-ниско качество. За HD се гледат от картата. Клиповете ги прави на по 1 минута но като ги събереш със софтуер не си личи къде е рязаното. Има си и шок сензор с който почва да снима Event Recording - не че по различно снима а просто ги слага в отделна папка където не ги трие при запълване на капацитета на картата. Абе доволен съм - викнах си я от Алито ето ти линк с различни търговци дето я предлагат: ЦЪК
Гледай да я поръчаш от магазин с добър рейтинг и присъствие в алито че и там се навъдиха мошеници. Има английска, руска и китайска версия на гласовите команди та внимавай коя точно ще поръчваш ако се спреш на тоя регистратор.
stanetzz - специалист
От личен опит мога да препоръчам VIOFO A119. Kамерата има няколко версии, моята е V2. Ползвам я вече година, освен отличното качество през деня, има много доброто качество при здрачаване, исравнително добро представяне на фарове и улично осветление. Работи стабилно, не забива.
ETO ревюта на такава.
Virtex - майстор
Препоръчвам вземането на камера със Supercapacitor вместо lithium-ion батерия. Супер кондензаторът търпи по-високи температури с оглед жегите в България и слънцето тук.

Има и камери с parking mode, при който камерата е непрекъснато захранена, но в енерго-пестящ режим докато не работи колата и примерно записва 1fps или записва някакво компромисно качество при засичане на движение пред камерата. Уж "пази" колата и на паркинг.

VIOFO A119 е добър избор, имам 70mai pro, но не съм я слагал засега, за да кажа лични впечатления.

В момента (7ми Май) в продължение на няколко дни в алиекспрес има намаления и по принцип си заслужават - по време на такива 'промоции' я взех с $10 по-малко.

Имах доста време a118 с кондензатор и нямах оплаквания - всичко си беше наред, макар и с ниско качество на записа - дори и Full HD, пак не беше добре, но за $40 нямаше какво да очаквам :)

Тема "Избор на видеорегистратор" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: