Всички имаме коли, нали ?
emil_v r - майстор
Готвят закон против тези скромни и неизлъчващи радиоприемни устройства, които весело чуруликаха в колите ни . Наскоро се забрани и изпреварването на трамвай от ляво . Накъде върви светът ? Може ли да се спре техническият прогрес със закон ?!
todor_velikov - специалист
ти на изпреварването на трамвая техн. прогрес ли му викаш :lol:
и според мен така е правилно,а относно антирадарите смятам също че не би трябвало да се използват и да са забранени
emil_v r - майстор
Да, трамваят се движи неправилно по средата на улицата . Постоянно при спирането си блокира останалите участници в движ. Мястото му е от дясно до тротоара . При спиране на спирка пътниците няма да пресичат пътя на колите , а колите няма да спират и да чакат трамв. , навсякъде е така . Колкото до детекторният приемник , надявам се само Вие да мислите така . Днес ще се забранят детекторните приемници - утре кой знае кво ? ( суперхетеродинните)
Mega - специалист
Спокойно колега!

Да си видял на антирадара да пише, че е антирадар? Аз не! За господата пътни полицаи, това е ДЕТЕКТОР НА ВРЕДНИ ЛЪЧЕНИЯ!

Да ходят да доказват в съда, че това им влияе "анти" на техните радари.
krasiorocknroll - специалист
Който спазва ограниченията на скоростта не му е нужен анти радар.Моено мнение е че трябва не само да ги забранят,но и да глобяват този който ги използва.
охааа,затова в гърция глобата за шофьорите които имат в колата си е 2000 евро :lol:
manolito - специалист
Ще го скрия зад маската на колата ,и пак ще си ползвам радардетектора защото ме е спасявал стотици пъти! А относно спазването на ограниченията на скороста , мисля че на много места има поставени безумни ограничения точно с цел господата пътни полицаи да си изхранват семействата грубо казано! :wink: :lol:
emil_v r - майстор
(след мал карай си както преди, че почнаха да ни свиркат колите :o след нас .
Последна промяна от emil_v r на пон ное 05, 2007 7:45 pm, променено общо 1 път.
peshev-ko - специалист
В закона за движение по пътищата пише,че е "Забранено използването на антирадарни устройства,които пречат на радарните устройства на властите"!!!Така,че си купете антирадар,който само регистрира наличието на радар,без да влияе на показваните от него данни!!!!!!!
emil_v r написа:
Манолито , не съм съгл. . по вс. линии . Само м/у нас казано , ти не знаеш колко яко излъчват радардетекторите ни . Те са по суперхетеродинна схема ,и паразитно излъчват с такава мощ , че с приемник мога да те регистрирам от 3км . Мерих го лично , щеше да счупи стрелката на осцилографа! (след малко ще изтрия тия редове понеже по форумите е фражкано с агенти :) ) . Сложи детекторът при двигателя на топло ,и електролитите му ще гръмнат , мани неква честотна стабилност . Абсурдна е и такава конспирация , да слагат специално знаци , че некав старшина да забогатее от това . Прав си че ограниченията са абсурдни (особено за Опел) правих опит и карах 5 мин според знаците и жената не издържа ,и каза - тия са неадекватни , карай си както преди, че почнаха да ни свиркат колите :o след нас .
е затова стават катастрофи и хиляди хора загиват от такива като тебе и жена ти дето си карате по ваши правила и закони.е няма да стигнете далеч,помни ми думата :-D

Тема "Посегнаха и на радардетекторите !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: