Всички имаме коли, нали ?
Киррил - специалист
пон юни 17, 2024 9:00 amAndri01 написа:
Преди това щели да разкарат кравите. Те отделят повече парникови газове от колите.
И не само кравите а и населението:

На една от публичните изяви по време на предизборната кампания на Джоузеф Байдън вицепрезидентът и член на Демократическата партия Камила Харис говори за важността на намаляването на населението. Подобно изказване тя направи и преди година.
Цитат:
Когато инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и намалим населението си, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода....

Явно нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Правителството сега е от ГЕРб и ако те дойдат на власт, няма начин да не приемат това изменение на закона. Нали сме хамерикански протежета....
Сам като си го направиш, най добре ти залепва на бузата.
А всеки има и втора.

На хаирлия да е, като в онази тема!
пишман_майстор - майстор
Мхм... И как ще стане това? Със забраната на коли под Е4?
Разбирам да имаме производство , да се стимулира родното . Да има сравнително приемливи доходи , позволяващи един обикновен човек да си купи нова, пък било и дачия и т.н.
Значи то пак сме по-католици от папата. В Германия го няма това, всъщност аз не знам някъде в Европа да има такова решение.
Има ли? Надали...
Ялова българска работа. Оправихме всичко , опряхме до колите .
По Стълбата на Смирненски .
Как да спрат хората да не напускат страната.
Колкото повече ме стягат за гушата, толкова повече ми иде да хвана пътя.
...а не съм първа младост! Маматаим!!!
Продадоха и предадоха всичко, за едното си дебело черво!
https://www.dunavmost.com/novini/imash- ... dish-pesha
Aз не мога да разбера следното:
Като не мога да продам старата си кола и продължа да я карам аз, как ще стане по-чист въздуха? Каква е разликата кой ще я кара тази кола - старият или новият собственик?
Chefo77 - майстор
Нищо не могат да направят, защото ще ги изкъртят от дела. Никой не може да ти забрани да си продадеш колата, пък била тя и евро -4. И никой не може да ти забрани да си купиш кола от същата категория.
Нещата се решават много лесно - вдигат данъка на колите под Евро 4. Колкото по-ниска категория, толкова по-висок данък. И контрол в пунктовете. Но няма дупе, ще ги изринат на момента...
Christo - майстор
Как ще ги изряваме, нали току що ги преизбрахме! Ние си ги искаме, харесваме си ги.
DundyTheCroc - майстор
Колко пък да сме ги избрали...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
България ше спаси СветАт!

Тема "Искат забрана на коли с екокатегория под евро 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: