Всички имаме коли, нали ?
ZMeyGorianin - майстор
Скоро ми връчиха два фиша - единият с дата на нарушението 08.2024 г., другият с ДАТА НА ВРЪЧВАНЕТО 02.2024 г. Понеже било едно и също нарушение в рамките на 12 месеца глобата е тройна - за 22 км/ч. над разрешената - 200 лв.
ОБАЧЕ - аз първото нарушение съм го направил преди ДВЕ ГОДИНИ - т.е. не съм в рамките на 12-те им месеца - каква ми е вината, че не са намерили начин да ме уведомят за него на време? Освен това вече го бях платил при ВРЪЧВАНЕТО на 02.2024 ! Излиза, че съм го платил два пъти + утежняването! ДЕПМ!
Съсед изрева днес с 800лв.
Връчен фиш превишена скорост, при условията на "опасен рецидив"/повтаряемост.
Само като видях фиша и като си помислих, че през последната седмица кръстосах България няколко пъти на кръст.......!!!
Още ми седи козината настръхнала.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср окт 02, 2024 8:29 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Отивай на дело. Статистически -
печелиш
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Бедните няма да карат бърдже :-) И да паркират неправилно. И т.н.
Все е файда
ZMeyGorianin - майстор
Сигурно ще го спечеля делото, но само като си представя разправиите покрай него ми минава желанието! Освен това на мое име се водят четири автомобила, а аз лично не навъртам повече от 2-3000 км. на година! И какво излиза - че трябва да плащам натрупаните глоби от други хора?!
Последното е несериозно.
Поставил си се в зависимост. Ако не можеш да накараш престъпилият закона да си плати административното нарушение, решаваш си проблема с лишаването му от управление на твоят автомобил и си поемаш безропотно наивитета.
Ал_ - специалист
ЗДвП
Чл. 189, ал. 5

Що е то “повторно” - параграф 6, т. 33 от ДР
ZMeyGorianin - майстор
Последното е несериозно.
Поставил си се в зависимост.
Много си прав - другия водач е жена ми - т.е.от "единия джоб в другия" :lol:
Притесних се за тайният харем. Съпругата е бързала да се прибере при теб.
Потомството....може да речеш, че прилича на мамка си и да махнеш с ръка.

Тема "КАТ - рекет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: