Всички имаме коли, нали ?
pavelari - майстор
http://vbox7.com/play:d9aced05 - приятно шофиране на всички из столичните булеварди
ironlady - модератор
Страхотия :shock: :shock: :shock: ...Защо всички се мислят за безсмъртни :?
Justy - майстор
Има, има - братушките http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_str ... otret.html

!!! Не е за хора със слаби нерви !!!
UNIOR - модератор
Трябва да ги видите Габровци като завали малко сняг или дъжд, "Гранпри на Монако" пасти да яде. Изруди...... :x :axe:
Profi Stroi - специалист
Няма значение каква нация или народност когато седнеш зад волана пиян тогава е лошо
escutcheon - специалист
Лошото е когато караш така ТРЕЗВЕН. :-D
Justy - майстор
Голяма част от тях, особено този от филмчето , нямат ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ.
hygro - майстор
Озлобяването... Бях свикнал с арогантния самоуверен софиянец. Пет пари не дава за теб, но ще се съобрази, най-вече заради собствения си интерес. Сега като се влача из софийските задръствания, се чудя на този нов биологичен вид. Стиснал волана на лизингов таралясник, с озверяла муцуна и оцъклен поглед, псуващ, викащ, балансиращ на ръба на инфаркта. Що за добитъци се навъдиха, дето излишъкът на адреналин е издухал мозъците им? Дори наум не му минава, че даже и да не проявява невъзможната за него толерантност, просто може да не задръства сам пътя си...

Каква ли е житейската настройка на жалкия пикльо, дето в беса си загубва всякакъв самоконтрол, ако не е успял да ти отнеме предимството? Откъде дойде тази вълна от мизантропия? Откъде появиха тези мизерни нещастници, затънали в гейзер от комплексарщина?...
Justy - майстор
Избиване на комплекси, себедоказване - поради липса на друга сфера, в която да го направят, демонстриране на превъзходство без да имат изградена преценка.... знам ли и аз вече :?
Тани - модератор
Не мога да кажа , че съм най-примерния шофьор и че спазвам правилника , дори напротив. Но завинаги съм запомнил от инструктора си първото и най-важното правило , което е дори над закона:

НИКОГА НЕ УМИРАЙ С ПРЕДИМСТВО!

Не се ли пазим ние , няма кой да ни пази. Лошото е че понякога (все по-често) се налага да пазим и другите , защото та не се пазят сами! Преди много се ядосвах по пътищата , но вече съм по-спокоен след едно случка от преди няколко години!

На влизане в Пловдив от посока Карлово платното става еднопосочно с две ленти. Там обикновено се кара по-бързичко и бях започнал да изпреварвам колона от автомобили. Шестото ми чувство или опита ми подсказаха , че един от автомобилите пред мен се кани да тръгне да изпреварва и по този начин да ми засече пътя , а аз карах с поне 50 км/ч по-бързо. Започнах да пресвяткам отдалече , а като приближих започнах да свира , но въпросния автомобил си излезе най невъзмутимо без мигач и започна да изпреварва . Изпреварването траеше около минута с около 60-70 км/ч при което аз не пуснах и за миг клаксона. Сестра ми , която стоеше на седалката до мене много се ядоса ,защото , ако не бях намалил доста рязко щеше да стане ужасна катастрофа , най-вероятно верижна. Толкова беше ядосана , че си отвори стъклото и в момента в който ги изпреварихме хвърли по предното им стъкло една празна бутилка от минерална вода. а аз продължавах да свиря , но възрастната жена - около 45- 50 години си караше невъзмутимо. В началото на Пловдив имаше полицаи и аз спрях и набързо им обясних какво е щяло да се случи и ги помолих да я спрат , но те ми казаха , че няма какво да направят( в което се съмнявам) и можело да напиша жалба.Аз им направих жест да спрат , като се размахах насред платното, но те не спряха. Настигнах ги на първия светофар твърдо решен да им вдигна ужасен скандал , за да се замислят какво е могло да се случи. От задния десен прозорец стърчеше PVC тръба и за да съм сигурен ,че няма да тръгнат , реших да я издърпам навън. Е да , но мъжа , който стоеше на предната седалка се вкопчи в нея и не успях. Тогава последва диалога , който няма да забравя докато съм жив:

Жената очевидно изненадана: - Какво става , какво става!?
Мъжъж: - Абе засече им пътя преди малко.

Като чух тези реплики всичкия гняв се изпари за миг и успях само да промълвя" Боже опази" и си тръгнах обратно към колата без да им кажа и една дума.

След всичкото святкане, свирене 1 метър зад нея в продължение на поне минута, хвърляне на бутилка по предното стъкло , махане за да спре тази жена дори не ме беше забелязала!!! А аз очаквам да ме види в огледалото за задно виждане! Ако това беше в някой филм или някой ми го беше разказал щях да сметна , че сценариста или разказвача ни смята за малоумници , но това ми се случи лично и още двама човека може да го потвърдят!

Тема "нема такива диваци като нас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: