Всички имаме коли, нали ?
Здравейте!Имам Самара,а един познат лично видял една Самара с хидравлика на волана и климатик.Та въпросът ми е:някой знае ли къде в България могат професионално да се сложат тези хубави екстри?Благодаря!
Стефан - майстор
Не ти трябва беля на главата. Ако намериш кой да ти ги сложи, след това ще трябва да търсиш и сервиз за пренастройване на компютъра :lol:

Стефан ако не можеш да помогнеш поне не се подигравяй на съфорумците

МОДЕРАТОР
UNIOR - модератор
larizanga написа:
Здравейте!Имам Самара,а един познат лично видял една Самара с хидравлика на волана и климатик.Та въпросът ми е:някой знае ли къде в България могат професионално да се сложат тези хубави екстри?Благодаря!
Хидравлика може да се сложи но е голема игра и излиза доста скъпичко, за климатик също. Потърси информация във авто форумите мисля че някъдечетох подобна тема.Ако я намеря ще сложа линк тук.
georgiarg - специалист
По-добре продайте колата и с парите отделени за монтаж на климатик и хидравлика купете друга с монтирани такива.
iliq todorov - напреднал
Колега, пурво се поинтересувай за цените на хидравлична рейка, помпа за хидр. масло, сигурно и ще се налойи да се прави стойка за хидр. помпа, така че да може да се върти от ремък, а освен това не се знае дали рейката която ще слагаш ще съвпадне като захващане кум кормилния прът. Рейка- поне 250 лв бтора ръка, помпа поне 70-80 лв пак втора ръка нов ремък (по-дълъг) поне 15-20 лв , демонтаж- монтаж, стенд, изработка на стойка, изработка на преход за пръта, напасване на корм. щанги а може би и стругарска намеса са ти нещата които ще трябва да платиш. Наистина е по-изгодно да купиш кола на старо с хидр и клима! А, забравих че трябва да се добавят и частите и труда за клима-та! Става една мани-мани :wink: Ако потърсиш,ще видиш че има основно италиански автомобили, които са си с доста повечко екстри и са на съвсем добри цени. Естествено не първа младост, но самарата едва ли е по-добър вариант.
Duke_BG - специалист
и освен всичко изброено ако самарата не е 1,5 ще стане много куца работа (то и за 1,5 пак ще е куца ама по-малко )

Тема "Монтиране на хидравлика на волана и климатик за Самара" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: