Всички имаме коли, нали ?
emil_v r - майстор
Интересува ме мнението на Тонито , но и всяко друго е добре дошло . Вчера купихме това бмв случайно, търсехме ефтина каручка за племенника с която да ходи на работа ,и събота да си ходи на село. За 4200лв / 94година вероятно на 70х км. Пълзяхме под него , изглежда уникално запазено , също и отвътре. Исках цената да не е повече от 2-3 заплати на момчето за да не се заробва много. Вървеше като зверче без никакви звуци. Дали не збъркахме ? Купихме го малко прибързано , но като го огледахме така ни хареса , че го отнесохме кат свиня-кордонбльо :-D, кат влах-мамалига , и софиянец- кремвиши на Тандем.

Прикачен файл

11202210337261746_1.jpg
11202210337261746_1.jpg (45.58 KиБ) Видяна 5644 пъти

Прикачен файл

11202210337261746_4.jpg
11202210337261746_4.jpg (47.17 KиБ) Видяна 5643 пъти
Последна промяна от emil_v r на нед фев 10, 2008 10:14 am, променено общо 1 път.
тонито - специалист
Колата изглежда много запазена.За точната година проверете на коланите долу да гредичката или ми дайте последните 7 знака на рамата на купето(намира се отвън под дясната чистачка).Пожелавам ви много безаварийни километри и както се казва...шофирайте с удоволствие.
П.С.Нали знаеш...на кола,прасе и жена..ако случиш :lol: :lol:
Panzer - специалист
Ха... чак пък на 70К :-D провери на
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi вина на колата да не се окаже че не е и 94 г. и М40 двигател( големи са ядовете с разпределителния вал) . Ако е М43 ( този с веригата) е по-сполучливия вариант. Въпреки че и такъв в моите ръце не издържа дълго ( смеси водата и маслото :-D ). Но важното е да я подържаш с ка4ествени масла и консумативи.... ядовете ще са ти по малко после. Айде и много безаварийни километри :)
georgiarg - специалист
Тази марка има много скъпа поддръжка. Дано да сте улучили сполучлив екземпляр иначе....................
тонито - специалист
georgiarg написа:
Тази марка има много скъпа поддръжка. Дано да сте улучили сполучлив екземпляр иначе....................
Чак пък много скъпа.......айде сега...и ние сме карали коли и ние сме поддържали BMW......
emil_v r - майстор
Ох , аз съм Опел фен и имам астра 97г с Исузу . Като направих една обиколка на квартала с тва БМВ от ушите ми почна да излиза пушек . Сериозно Ви казвам като се прибрахме измерих кръвното налягане( с Омрон) на племенника и моето . Неговото беше 160/80 пулс не помня , мойто беше 150/ 85 (аз съм за пенсия) .Не сме хипертоници. Тоя моят Опел като го гледам ще издържи без да се троши с години , няма да има никаква поддръжка и е грехота да го продавам , иначе бих го сменил с подобно БМВ .
todor_velikov - специалист
не се залъгвай такава кола 94 да е на 70 000 км е възможно само ако са след основен ремонт :-D
виж обяви и в мобилет да видиш че трудно можеш да намериш кола бмв под 150 000,да не кажа и повече .същото е и с мерцедес и ауди.
иначе дано не излезе някоя трошка
leonardo_vd - модератор
Като гледам е Италианка, така че е поне на 300 000. За справка ти давам че преди 2 години съм се возил в Италия със БМВ 730 2004г. и колата беше на 70 000 и едва на 2 години.
Иначе изглежда добре, остава да е подържана и карана на добри сервизи.
emil_v r - майстор
Но защо се фанахте за тия километри ? Аз не съм и поглеждал километража . Хареса ми външният вид ,и от там след това гледахме купето ,двигателя и я карахме с мръсна газ :-D Стара е , но ми се виде мн. ефтина и риска от там е по-малък . Утре е денят хикс когато е прехвърлянето ,и ще я карат вече всекидневно и ще си покаже дефектите , дано да нема скъпи . Кажете че съм се замислил днес колко гори таа каручка по каталог -8/100 ?? Всички днес ми казват че БМВ тата горат страшно много . Съмнявам се -нали е двигател 1,6 л , нима има по- ниско КПД от другите коли?
Panzer - специалист
Не очаквай градско по малко от 10 ... говоря за София. Ина4е на дълъг път е по добре 6,5-7,5 :)

Тема "Мнение за БМВ316 ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: