• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 29
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед фев 20, 2022 10:12 aminfomar написа:
...www.bloombergre ...
Благодаря!
hidrazin - майстор
Тъпите кравари газ пикaят... :lol:
Колкото по-скоро се затрият от лицето на земята, толкова по-добре.
:partyman:
infomar
По време на поредната криза поради операцията която води Русия в Украйна, получават ли се редовно пратките от Китай?
Познати казват, че отдавна не са получили нищо, но не знаят на какво се дължи.
Ако сега поръчам, дали ще пристигне някога?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб мар 19, 2022 1:37 pminfomar написа:
По време на поредната криза поради операцията която води Русия в Украйна, получават ли се редовно пратките от Китай?
Познати казват, че отдавна не са получили нищо, но не знаят на какво се дължи.
Ако сега поръчам, дали ще пристигне някога?
Получават се. Различията са откак китайчетата групират пратките. Познатите ти, да си прегледат поръчките
infomar
съб мар 19, 2022 2:14 pmn_a написа:

Получават се. Различията са откак китайчетата групират пратките. Познатите ти, да си прегледат поръчките
Мислех си да няма някакви забавяния поради войната. Ще им кажа да погледнат.
kr1100 - майстор
При мен няма забавяния от Китай.
Има забавяния в допотопните пощи.
Офф Като ме нямаше в града след 5.03 ми се обаждат във вторник и след това в петък 10.03 за 2 различни пратки. Прибрах се и отидох в пощата - намериха ми пратката от петъка, другата не могат да я открият , 2 пъти ходих безнадеждна история.
Вчера ми са обадиха за друга пратка, отивам да я взеима и ми носят 2 пратки / едната отпреди повече от седмица/ :? Къде са я били забутали :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб мар 19, 2022 4:36 pmkr1100 написа:
..
Има забавяния в допотопните пощи.
...
Не знам, не знам, бегепощи дали са частни или още са държавни, но от време оно там работят трудоустроени от двата вида и е неспасяемо просто
brum - майстор
При мен също няма забавяне. Че даже като се съберат повечко пратки нещата идват по-бързо. Последната поръчка дойде за около 3 седмици.

А при българските пощи почти никога не е имало проблеми и забавяния. Това за 5 различни клона - 3 в София, 1 в Хасково и 1 в село Лозен. Вършат си работата безупречно. Имаше едно изключение дето пратката не се движеше и не беше стигнала до клона. Писах директно до email-а за клиенти и пратката се появи за два дни. Но за сравнение при Speedy една международна пратка 30 дни седя без движение след като влезе в България. Имаше 4-5 писма, 2 телефонни разговора и много нерви.

Бавни са нещата дето плуват. Там една батерия два месеца се носеше по корабите докато стигне Германия и да тръгне по DPD. Но с батериите проблема си е ясен - пътуват само с кораби, а корабите са доволно бавни.
nikel - специалист
Помощ.
От близо месец не мога да поръчам от алито. Излиза ми надпис /доставка в руска федерация /и не мога да финализирам поръчката.
От къде може да е проблема.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юни 03, 2022 11:42 pmnikel написа:
Помощ.
От близо месец не мога да поръчам от алито. Излиза ми надпис /доставка в руска федерация /и не мога да финализирам поръчката.
От къде може да е проблема.
Адреса на доставка си провери и промени
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 29

Тема "Получаване пратки от АЛИЕКСПРЕС след 01.07.2021 от пощата и куриери." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: