• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
brum - майстор
пон дек 09, 2024 10:14 pmhidrazin написа:
P.S. От няколко години нищо не купувам от алито на 11.11 - Черния им петък.
Изучиха се от българите... :-D Ако тогава намериш истинска промоция е като да удариш 6 от тотото.
И ако се докопаш до нещо евтино, то като дойде често е пълно менте.
Не мислете че китайците са по-прости от българите! :)
А, това е щото нямаш опит :) . Аз си планирам покупките от няколко месеца по-рано и дебна. До тук празно няма :) .
hidrazin - майстор
пон дек 09, 2024 11:10 pmbrum написа:
А, това е щото нямаш опит...
Аха, ей сега отивам да му кажа... :rock:
:partyman:
пон дек 09, 2024 11:07 pmhidrazin написа:
P.S. Даже не знам защо още има мушанки пазаруващи от ЕйМАГ ... :?
Сoffee time.

Аз съм мушанка. Една от най големите мушанки съм.
Трябва ми карта памет за видеорегистратор. Понеже съм сноб, купил съм си табелка регистраторче, от висок клас. Трябва ми препоръчителна за Гармин и да е 512. Едва ли не Гармин да пише на нея. Къде е най добрата оферта?

Последните две, от сАлиЕкспреса, отново пътуваха 11 дни. Едната учудващо дойде със Спиди, другата нормално със сЕкспресОнето.
Чакам още две с последния кУриер, днес- утре.
Много търговци изпращат безплатно при покупка над 18лв. Баси мушанкити!!! На тия нищо не им се връзва, нали?! Наще тука, пазаря 1100 пари при него, плащам си доставката кат пич и процента на Еконта, ако е през него!!! Пич ли съм, мушанка ли съм......................
За китаеца е безпредметно, А?!!!
brum - майстор
Във всяко мнение има доза истина :) . И в Али-то има яко шмекери, и тук също. И за всеки магазин си има клиенти. Ако нямаше и магазина нямаше да го има.
вт дек 10, 2024 11:42 ambrum написа:
Във всяко мнение има доза истина :) . И в Али-то има яко шмекери, и тук също. И за всеки магазин си има клиенти. Ако нямаше и магазина нямаше да го има.
Вярвам, че е така. Просто до тук ни в еМага, ни в сАлито съм попадал на шмекер.
Жув кисмет за мен.
Вчера дори видях един търговец в Амазон със 100% положителни отзиви. Ми гледайте ги тея работи бе, Хидра, останалите, .......!
В Амазон ми се забави поръчка над указаното от търговеца време. Отказах я, а на следващия ден ми върнаха парите по сметка. Загубих 2 лева! Чудо голямо, на фона на грабежа от собствената ни държава, през годините.

Токущо си получих останалите три поръчки, направени в един ден и обединени в една. Последните три идват все за единадесет дни чак от Китай.
ESPACE - майстор
Пък аз не получих една дреболия от Али, и когато изтече срока вдигнах диспут. И Али отсъди в полза на продавача, защото според тракинга пратката била в местния офис и да отида да си я взема. Само дето в пощата ми казват, че такъв тракинг номер няма регистриран в тяхната система. От Али искат доказателства, че не съм я получил. Какви доказателства мога да им дам? Пих една студена.
Прикачен файл:
Traking.jpg
brum - майстор
Поръчвай през чойса им. Нещата идват за 2 седмици и има проследяване. Ако нещо не е както трябва обикновенно отсъждат в полза на потребителят.

Евтините неща без проследяване идват бавно и е трудно да докажеш, че не си го получил.

И за пример защо чойса е добър - дойде ми зарядно за батерии дето не му въртеше вентилатора. 40 долара по спомен. Показах, че не върти и прегрява, върнаха ми парите. Вентилатора не въртеше, защото кабела му подпираше на перката. Оправих го и си го ползвам без драма. Та няколкото долара отгоре за choice нещата определено си заслужава.
Цецо - специалист
Вече пазарувам от temu.Гарантирана е доставката в срок 14 дни.Ако закъснее дават 10 лв. кредит.Доставката е в easybox.
hidrazin - майстор
Да бе, направо ще хукна да пазарувам в Тему... :lol:
ESPACE - майстор
вт дек 10, 2024 1:26 pmbrum написа:
Поръчвай през чойса им. Нещата идват за 2 седмици и има проследяване. Ако нещо не е както трябва обикновенно отсъждат в полза на потребителят.
Никога досега не ми се е губила пратка, а имам стотици поръчки. А при проблем винаги са отсъждали в моя полза, но сега ме изненадаха неприятно.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29

Тема "Получаване пратки от АЛИЕКСПРЕС след 01.07.2021 от пощата и куриери." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: