Здравейте, колеги! Днес случайно разбрах, че http://aliexpress.com има рожден ден утре и са подготвили добри промоцийки. Може да се възползва някой.

n_a написа:От месец ни надуват очите с промоциитеАз досега не съм пазарувал оттам поради факта че не приемат пейпал. Карам си на и-бей и не съм видял случай али- да предлага фрапиращо по-добра цена на каквото ми е трябвало.Аз така и не схванах как се пазарува оттам. Приемам акъли
n_a написа:От месец ни надуват очите с промоциитеОтиваш в офис на някоя банка и си отваряш една виртуална кредитна карта. Ще ти искат да си направиш и разплащателна сметка при тях, ако нямаш - за няколко левчета. Искаш си и онлайн банкиране. След няколко дни отиваш в банковия офис и ти дават една фалшива пластика (карта), която има всички реквизити на истинска кредитна карта - включително и кода на задната страна.Тя няма магнитен запис и не може да се ползва никъде освен онлайн. Регистрираш се в АлиЕкспрес и даваш данните на тази карта. Държиш я празна до момента на плащането в Али (или другаде). Зареждаш я с парички точно преди плащането - транзакцията се изпълнява за секунда, понеже е от разплащателната сметка в същата банка. Ако милионитеАз така и не схванах как се пазарува оттам. Приемам акъли
n_a написа:От месец ни надуват очите с промоциитеНе ти трябват никакви разплащателни сметки, фалшиви пластики (карти) ... и подобни дрън-дрън.Аз така и не схванах как се пазарува оттам. Приемам акъли
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: