Има много интересни линкове, нека ги споделим.
Spokoiniq
- майстор
21 мнения в "Много добър каталог за камък"
Цена на мт2 без поставяне-36лв.
Сайтът ми е в разработка www.bgstones.com
Представлявам www.pietrearredi.com
Всеки материал е със поръчка и договяряне на срокове за изпълнение.Желателно е да обсъдим какво искате да направите,защото вариантите са хиляди.Работя с ит.архитект и използвам съветите му.След като получа информация какво ще ремонтирате или създавате се консултирам с ит.екип.Много е важно да се улови духът на къщата,градината...Работя с хора които слагат сърце в работата си,и определено се наслаждавам на невероятни резултати.Ако желаете да Ви дам подробностти телефонът ми е:
0885 517 217
Rock face - не е моя публикация.Аз работя с естествен камък.Това е имитация на естествен камък.Много добре навлизаща на пазара и добре изглеждаща,но искуствена.Попитайте за качеството г-н Rockwall.Продуктът му сигурно има своите предимства.
Представлявам www.pietrearredi.com
Всеки материал е със поръчка и договяряне на срокове за изпълнение.Желателно е да обсъдим какво искате да направите,защото вариантите са хиляди.Работя с ит.архитект и използвам съветите му.След като получа информация какво ще ремонтирате или създавате се консултирам с ит.екип.Много е важно да се улови духът на къщата,градината...Работя с хора които слагат сърце в работата си,и определено се наслаждавам на невероятни резултати.Ако желаете да Ви дам подробностти телефонът ми е:
0885 517 217
Rock face - не е моя публикация.Аз работя с естествен камък.Това е имитация на естествен камък.Много добре навлизаща на пазара и добре изглеждаща,но искуствена.Попитайте за качеството г-н Rockwall.Продуктът му сигурно има своите предимства.
rockwall
- майстор
благодаря за отговора, но аз съм гореспоменатия господин и няма смисъл да се обръщам към себе си.
въпросът ми беше има ли някъде магазин или склад, от който може да се купят подобни на онази мозайка на горната снимка(постната от теб).
Примерно нещо като на снимката долу
Казваш че е със заявка, което означава, че малките количества отпадат автоматично или трябва да чакам месеци някой да поръча повече, за да дойдат моите 2-3 м2.
Нямам нужда от консултация с екип или някой да съобразява неща, които мога да преценя сам, искам просто да разгледам и да избера.
ЕДна поправка - Първият линк в началото на темата (за рокфейс) не е за облицовка изкуствен камък, а за естествен - вижда се още на първата страница.
поздрави и успех
благодаря отново
въпросът ми беше има ли някъде магазин или склад, от който може да се купят подобни на онази мозайка на горната снимка(постната от теб).
Примерно нещо като на снимката долу
Казваш че е със заявка, което означава, че малките количества отпадат автоматично или трябва да чакам месеци някой да поръча повече, за да дойдат моите 2-3 м2.
Нямам нужда от консултация с екип или някой да съобразява неща, които мога да преценя сам, искам просто да разгледам и да избера.
ЕДна поправка - Първият линк в началото на темата (за рокфейс) не е за облицовка изкуствен камък, а за естествен - вижда се още на първата страница.
поздрави и успех
благодаря отново
Прикачен файл
20.gif (135.31 KиБ) Видяна 13379 пъти
преди около 2-3 години работих на спа-поморие там видях някои от моделите.Но така и не си взех 

Galy
- специалист
Аз бях в контакт с нея. Точна мадама. Не съм купил от нея, защото камъка не пасна като стил за помещението, но сме разговаряли, получих и мостри както се разбрахме, в срок!...професионално отношение! Успех! А що се однася до Рокфейс...там има чудеса братле. Има разлики в камъка на Мая и техния. Повечето нямат общо въобще като вид камък.
Shark
- специалист
Galy, мерси за информацията.
Разходих се до офиса на Rockface и хубавите неща започват от 500 лв. на кв/м., което е нереално като цена. Китайски изкуствен камък на нечовешки цени
Имам вътрешно стълбище на което исках да облицовам стените, които са към 20 кв/м по 500 лв. кв/м са точно 10 000 лв. и за мен това не е лукс, а чист обир!
Та сега си търся алтернативи, а този по евтиния камък ми е доста груб за вътрешен интериор.
Разходих се до офиса на Rockface и хубавите неща започват от 500 лв. на кв/м., което е нереално като цена. Китайски изкуствен камък на нечовешки цени

Имам вътрешно стълбище на което исках да облицовам стените, които са към 20 кв/м по 500 лв. кв/м са точно 10 000 лв. и за мен това не е лукс, а чист обир!
Та сега си търся алтернативи, а този по евтиния камък ми е доста груб за вътрешен интериор.
Тема "Много добър каталог за камък" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература