Има много интересни линкове, нека ги споделим.
ArturDent - Почти Безобиден
Щото ме убеждават, че "Тук може да си проверите IP-то на компютъра с който работите в момента."

Който не вярва на мен да попита site_admin-а (той поне е про), винаги можеш да излъжеш, ако се постараеш и знаеш как.
velsi - Почетен майстор
Тъй де. Много неща могат да се направят. Но няма смисъл да се влиза в излишни спорове и препирни. Кажи ми например как да си видя публичното IP, когато съм зад рутер, без да се логвам на рутера? В такива случаи този сайт върши работа, като бърз и лесен начин, особено за неспециалист.
Ако почерпиш, едно виртуално, мога да ти сглобя утре страница, която да ти връща много повече. За 5 мин.
То това е толкова просто.

Виж това, ако ти гвори нещо. Не те обиждам.

HttpRequest.UserHostAddress
Gets the IP host address of the remote client.

HttpRequest Properties
velsi - Почетен майстор
Преполагам, че този или подобен ресурс ползват в сайта, за който се отнася темата. Сега се сетих, че и на рутера да се логна, пак не виждам външното IP (на БТК съм). Трябва да се логна на модема за да видя външното IP, но той пък не ме пуска през рутера... Трябва да го закача (модема) директно на компютъра, от който искам да се логна.... тоест да оставя другите компютри без Интернет... Ето ти пример за частен случай, при който този сайт е от огромна полза. Тъй, че не оплювайте автора на темата. Макар да има десетки сайтове, които вършат същото, темата опредено не е безполезна. Друг е въпроса, че panalov не е уточнил за кое IP иде реч, но мисля, че вече стана ясно.
panalov - специалист
velsi
:respekt: :respekt: :respekt:

Грешката си я признавам съжелявам ,ако съм заблудил някой.
Артуре бре много се палиш бре .
Хакер чак пък ти, кво си се разлаял, като много разбираш що не обясниш както е направил velsi
Пробвай ме утре като съм на работа за 10 сек. мога да прескоча от Chicago до Нагоя!
Хакерът май е друг :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моля, някой да ми обясни, какво значение има, кой има повече адреси.
asinka - специалист
Може ли аз, може ли аз :-D
Та, имайки повечко адресчета, си един вид безсмъртен в мрежата.
Правиш разни чудновати неща, пишеш разни приказки, под които не би се подписал, и си безнаказан!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Хе-хех, не го очаквах от точно тези юзъри
Какво става с теб, бре моме...само надничаш. Все едно у фабриката всички съкратени и ти несмогваш :wink:
Както ви обещах, ето ви една станичка. http://econsulting.bg/HttpRequest/
Да си проверявате IP-то (външното). Казва и разни други работи.

А повечкото IP -та трябват да си сложиш повече от един сайт, сървър, да можеш да си тестваш нещата и т.н.
Това е все едно да питаш накой що има 4 телефонни номера - Сигурно му трябрват на човека - един за клиентите, един за жената, един за приятелите и един за тъщата (вечно излкючен).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз не знам защо са му на човека телефонни номера, като може да говори само по един ;-). И да не вдига на тъщата.
В смисъл, разбирам като са на различни оператори или заради счетоводството.

Тема "Кой е моя IP адрес?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: