Има нещо
За една седмица три диспута им вдигам. Първия за сгрешено зарядно ми го признаха и ми върнаха парите. Зарядното си остана за мен. Втория за недоставен ОБД адаптер е в полза на продавача. Адаптера е доставен до наша митница и не продължил. Че аз ли съм виновен? Какво ще търси джвъчка за 6лв в митницата? Продавача трябва да е платил ДДС. Днес ми пристига флашка. Боц в компютъра и ми паднаха очилата. 128Мб. Няма грешка. И с програма я проверявах. Толкова си е. Това не е ли измама? За 4 $ 128Мб? Това си е пладнешки грабеж, а тази флашка няма живи набори. В текста на самата обява където са изредени паметите, няма такава памет, но когато поръчваш отдолу под снимката има бутони за избор 4Гб,8Гб,16Гб,32Гб,64Гб,128Гб и 128Мб. Точно така са изредени в същия ред като по подразбиране е маркиран последния бутон. Ако дремеш като мен си изгорял директно. Това не е ли измама, а? Върви обяснявай, че просто си търсел с какво да допълниш кошницата за да станат 5бр. стоките ти. Пак някаква тяхна измислица.