Вчера си получих пратка която вися 20 дена в италия щото пощите я бяха затрили. Е трябваше да направя скандал за да си дигнат задниците и да я изискат от там и да я препратят. Добре че беше със проследяващ номер иначе пак щяхме да плюем китайците. И аз съм имал много случаи на объркани пратки и са ми връщали парите или изпращали отново друг продукт. Конкуренцията в онлайн търговията е жестока така че реномето на търговеца или магазина е от значения за тях и всячески се стараят да бъдат коректни, както и да продават на колкото се може по ниски цени. Но никога не се заблуждавайте че в еди кой си сайт цените са най ниски. Прости маркентингови трикове като на всякъде. Като в обикновенните магазини си е. Разликата е че не мятаме крачоли от единия до другия си седим на столчето пред монитора. Не казвам че няма калпави магазини или търговци и трябва да се внимава но на общия фон и защитите при плащане както и конкуренцията бързо ги отсяват.

Ако в случая искаш да купиш от дадена стока в огромни количества - aliexpress е удобно място, но много трябва да се внимава! Но искам да ви кажа, че договорка за цена по-ниска от тази в aliexpress може да се случи и аз лично го правя редовно, след като съм видял къде е най-ниската цена (свалям още от нея).
Всичко е въпрос на търсене и упоритост, както обичам да казвам!