• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
lov - майстор
Вчера си получих пратка която вися 20 дена в италия щото пощите я бяха затрили. Е трябваше да направя скандал за да си дигнат задниците и да я изискат от там и да я препратят. Добре че беше със проследяващ номер иначе пак щяхме да плюем китайците. И аз съм имал много случаи на объркани пратки и са ми връщали парите или изпращали отново друг продукт. Конкуренцията в онлайн търговията е жестока така че реномето на търговеца или магазина е от значения за тях и всячески се стараят да бъдат коректни, както и да продават на колкото се може по ниски цени. Но никога не се заблуждавайте че в еди кой си сайт цените са най ниски. Прости маркентингови трикове като на всякъде. Като в обикновенните магазини си е. Разликата е че не мятаме крачоли от единия до другия си седим на столчето пред монитора. Не казвам че няма калпави магазини или търговци и трябва да се внимава но на общия фон и защитите при плащане както и конкуренцията бързо ги отсяват.
ProvideR - специалист
Всъщност може да се каже точно кой магазин е най-евтиния! Определено си е Buyincoins! Колегата по-горе се опита да ми обясни, че в aliexpress имало само коректни търговци (не е така!!!), но надали е наясно със структурата на магазина и йерархията в него. Занимавам се с онлайн търговия от години и мога да ти кажа кой, къде и как :)

Ако в случая искаш да купиш от дадена стока в огромни количества - aliexpress е удобно място, но много трябва да се внимава! Но искам да ви кажа, че договорка за цена по-ниска от тази в aliexpress може да се случи и аз лично го правя редовно, след като съм видял къде е най-ниската цена (свалям още от нея).

Всичко е въпрос на търсене и упоритост, както обичам да казвам!
lov - майстор
Добре де хайде покажи ми къде ще намеря например 11.1V 1500 mAh 40C LION Li-Po Battery Pack на по ниска цена заедно с доставката. И най важното да са с реален капацитет. А и да не говорим пък за батерии с още по голям като 3000,5000, 6000mAh За сега се въздържам да обявя на колко съм ги взел.Чакам..
ProvideR - специалист
lov написа:
Добре де хайде покажи ми къде ще намеря например 11.1V 1500 mAh 40C LION Li-Po Battery Pack на по ниска цена заедно с доставката. И най важното да са с реален капацитет. А и да не говорим пък за батерии с още по голям като 3000,5000, 6000mAh За сега се въздържам да обявя на колко съм ги взел.Чакам..
От 31 януари 2014 г. батерии от Китай не може да се купуват! Трябва от БГ да търсиш!

Виж в http://www.batterybay.net
lov - майстор
Голям смях :lol:
Как ли пък не ще давам пари на нашите търгаши. На двойни и тройни цени.
В интерес на истината току що си поръчах още три батерии защото съм почнал тотална подмяна на ел. отвертките и винтовертите си.
ProvideR - специалист
lov написа:
Голям смях :lol:
Как ли пък не ще давам пари на нашите търгаши. На двойни и тройни цени.
В интерес на истината току що си поръчах още три батерии защото съм почнал тотална подмяна на ел. отвертките и винтовертите си.
Почти на 99% ще ти ги спрат още на китайската митница батериите! Казвам ти го за хубаво. Тук поне може да им я върнеш с касовата бележка ако не работи!
brum - майстор
Да бе да, чак пък да не може. Може, ама е малко по-скъп транспорта. Март месец дойде една батерия без проблеми :) .

Почнаха да им правят някакви проблеми, щото били опасн за транспорт със самолет. Не разбра защо, но е само за LiPo батерии. За NiMh проблеми няма.

100% на всякъде има търговци-менте дето ще те избомбят, ама до сега в ali-то никой не ме е избомбил :) . Чакам и ще видим, ако на 50 пъти веднъж ме бомбят е предоволно.
lov - майстор
Да не мислиш че изгубената ми пратка беше нещо друго освен батерията за която те карах да намериш аналог като цена. Даже днеска им извадих на два пъти душата на винтоверта.
Знам за проблемите с авиопревоза на литиеви батерии. Решили са си китайчетата проблема в специална опаковка препазваща от запалване.
Аре със здраве.И не бъди толкова категоричен друг път. А в интерес на истината нит ми е първата нито последната батерия която съм поръчал. За другите неща не мисля и да обяснявам. Както и за покриване на гаранция. Доста електроника ми е минала през ръцете а при нея се случва да има дефекти и до сега не съм брал ядове за толкова години.
В aliexpress колко струва доставката до България ?
zaioristu - напреднал
Нищо.Досега съм поръчал доста стоки не съм плащал за доставка.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24

Тема "Каквито се сетиш Китайски стоки, безплатна доставка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: