• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
Дойде ми китайската измишльотина за чешмата.,детето си мие вече редовно ръцете без да го карам. Цена 3.30 долара с доставката. Като е топла водата свети червено. Няма батерии !!

Прикачен файл

15302785684_39c05080ce.jpg
15302785684_39c05080ce.jpg (81.56 KиБ) Видяна 3642 пъти
brum - майстор
А как свети без батерии?
bulhomes2 - майстор
Свети си. Явно водата върти динамце. Моето свети около 2-3 години и наскоро спря. Ако си намеря оригиналната чучурка на батерията ще го разкостя да огледам.
viewtopic.php?f=11&t=38036&p=417810&hilit=%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8#p417836
Последна промяна от bulhomes2 на нед дек 07, 2014 10:02 pm, променено общо 1 път.
brum написа:
А как свети без батерии?
Не знам, не съм го разглобявал.,капсуловано е..,но вероятно има малка батерийка вътре, която като умре, няма да свети повече..,ама времето ще покаже.. :? Китайците също пишат в инфото, че е без батерии.. :roll:
gogyto - специалист
simonb написа:
brum написа:
А как свети без батерии?
Не знам, не съм го разглобявал.,капсуловано е..,но вероятно има малка батерийка вътре, която като умре, няма да свети повече..,ама времето ще покаже.. :? Китайците също пишат в инфото, че е без батерии.. :roll:
Имат динамо вътре...и се задвижва от водната струя...
lov - майстор
Те на много места така пишат Пък даже и соларни панелчета слагат. Така и аз шях да метна на боклука едно стъкло за фотосоларна маска. Оказа се че вътре сложили 2 литиеви батерийки.И акт свършиха джама умря. Извадих 2 кабелчета и турих външна и пак работи на шест.
brum - майстор
Ей, за т'ва с динамото хич не се сетих :) .
gogyto - специалист
Гледам напоследък от няколко онлайн китайски сайтове има доставка от складове в Европа, в интерес на безмитен внос за нас, някой да е пробвал да пазарува скоро по този начин?
gogyto - специалист
bulhomes2 написа:
Къде ги гледаш?
Ами ето от този например http://www.minideal.net/ след като си избереш нещо и го метнеш в количката има ето такива опции за доставка:

#Delivery Rates Title
DHL - Express(4-5days) $15.99
#Free Shipping
SG Post- Registered Airmail $0.00
#Free shipping from Europe
Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe $0.00

Аз се оглеждам за подобна опция на dx.com , че преди купувах бая джунджурии от него, ама нещо ги няма още по белия свет....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24

Тема "Каквито се сетиш Китайски стоки, безплатна доставка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: