Има много интересни линкове, нека ги споделим.
Galy - специалист
Тук може да намерите уникални модели камък! И цените са си уникални де ;)
http://www.rockface.eu/pages/2008/index.html
Spokoiniq - майстор
Цените къде да видя?Иначе има НЕчовешки неща, rockwall може само да подсмърча в ъгъла пред тях :lol:
Galy - специалист
:lol: Съгласен съм напълно с теб! Цени няма да намериш в сайта. Звънял съм по телефона за цени на моделите, които харесвам.
svetliopi44 - Чирак...
Каталога е невероятен ... цените предполагам не са публикувани да няма инфаркти пред компа ... а на място има сигурно бърза помощ ... :lol:
Иначе всичко е уникално красиво ...благодаря за линка ...
Galy - специалист
Цените бяха от стотина лева нагоре миналото лято. Не съм срещал по-добър сайт за камък. И повярвайте ми, на живо изглежда фантастично. Мой приятел е шеф в спа комплекс във Велинград. Там целия спа център е направен с камък от този каталог...изглежда превъзходно!
Spokoiniq - майстор
Цял следобед точих лиги...ЖЕ-СТО-КО!
rockwall - майстор
Spokoiniq Пуснато на: Съб Апр 25, 2009 4:20 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Цените къде да видя?Иначе има НЕчовешки неща, rockwall може само да подсмърча в ъгъла пред тях
Случайно попадам тук и тъкмо мислех да се похваля и видях, че съм подсмърчал ... :lol: - значи няма да се брои за реклама - освен това още не се продава... :cool:

Ето прототип на модел, който мога скоро да пусна - и то специално за подсмърчащите - ама за тези, които подсмърчат от цените.

Можеш да видиш по датата колко преди тази тема са правени снимките :roll:

Spokoiniq - за сведение - тези горе са по 70-90евро /м2, а моят модел ще е има няма 15-20 евра /м2

Подсмърчам си, подсмърчам си ..... и леко се подсмихвам :razz:

(малко инфо в отговор - цитат " ... изкуствен камък е технология позволяваща копиране на фосили, исторически ценности, детайлни релефи, естествен камък, повърхности със сложни извивки..." - т.е. възможно е копиране на всичко - вкл. на отпечатъците на пръстите ти. Само да има желаещи. На снимките няма нещо, което не може да бъде възпроизведено.

Поздрави и мерси за закачката ! :roll:

Прикачен файл

ka4.jpg
ka4.jpg (59.07 KиБ) Видяна 15869 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (72.81 KиБ) Видяна 15869 пъти
rockwall - майстор
ето и от колеги в чужбина, които правят изкуствен камък и подсмърчат заедно с мен :cry:

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (55.83 KиБ) Видяна 15857 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (55.5 KиБ) Видяна 15857 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (45.89 KиБ) Видяна 15857 пъти
Ето от естествен камък

Прикачен файл

5c9e8b490d.jpg