• 1
  • 2
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
VLADO66 - майстор
Положението е отчайващо http://www.locks.su/test/test_full.asp#ABLOY
kozl - майстор
и връзката към URL в момента също :lol:
VLADO66 - майстор
Отваря се ама трудно-явно се ползва от много хора за учебно пособие :-D
Mega - специалист
Отдавна не робувам на тези неща. Вкъщи не държа ценности. Всяка по-нормална брава те спасява от мургавите. Само те карат наред и сеят хаос. Ако някой профи е решил да влезне, ще влезне. Само, че те влизат ако има какво да взимат. Не карат на случаен принцип. СОТ и камера също действат възпиращо на кокошкарите.

... На вилата от как сложих камера на записите се вижда само суетене около оградата и в момента в който видят камерата изчезват. Това за тъмния етнос де. Професионалистите не се интересуват от 60 см. кабел за осветление. Пък друго интересно нямам там.
kozl - майстор
След трети взлом за опит нещо да се откраде, нервата ми се опна, до гуша ми доде, направо ми писна да сменям некакви брави, да поправям каси и врати. Без ключове, патрони и брави, вратата на планки и рапидки се държи. И вместо с ключа да превъртам, отварям с винтоверта - рапидките развъртам. А кокошкарните крадци явно е че да връткат ги мързи, че откак остана без брави не са ме тормозили с повече бели. :supz:
KingLin - майстор
kozl разцепи мрака :)
По тази схема как се заключваш от вътре? :? :lol:
kozl - майстор
Отвътре ме заключва песимизъм от околния демократичен реализъм. И добре, че има от домашната ракия с нея гаден песимизъм да надвия :partyman:
VLADO66 - майстор
А аз влизам във вилата по следния начин-сложил съм резета на външните врати отвътре от поцинковани тръби половин цол.Като отида на вилата измъквам една стълба,качвам се на втория етаж и през една решетка която само аз си знам как се освобождава,влизам през прозореца и махам резетата.Положителното е че това ме държи във форма и ако надебелея няма да мага да си вляза във вилата :-D
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
измъквам една стълба
Като ти откраднат стълбата, пак не можеш да си влезеш във вилата :-D
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
VLADO66 написа:
измъквам една стълба
Като ти откраднат стълбата, пак не можеш да си влезеш във вилата :-D
Е-е-е,досега не се е случвало,пък и комшии със стълби има.Тая система я направих след като ме овършаха и ми изчезнаха доста неща,даже вилици и лъжици :shock: .Сложих един стар телевизор, а ако ме няма по-дълго демонтирах вратата на хладилника и я давах на комшията да не зачезне в някой индиански коптор.Изобщо приключение :x
  • 1
  • 2

Тема "Кой с какво се заключва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: