• 1
  • 2
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
http://www.livinginpaper.com/

Интересно нали ??! :)
Какво мислите за тази технология ?
Някой занимавал ли се е с нещо подобно ?
anmoll - специалист
Тази технология е поредната глупост-като например стени от гипскартон.Хората още на времето са го разказали в приказка...например за къщите на трите прасенца.Коя ли оцелява? :|
kaltchevmg - специалист
Не бих изполвал хартията като материал за къща. Освен всички други недостатъци е и пожароопасен.
крум - специалист
anmoll написа:
Тази технология е поредната глупост-като например стени от гипскартон
.....
Всеки има право на мнение. Тук някой си беше сложил в подписа една страхотна сентенция.
Който веднъж си е направил стените от гипсокартон, той знае.
Другите отричат.
Така е и с всички останали технологии - сухи подове, водорасли, слама, вълна, кал...
jimmy_bar - специалист
крум написа:
anmoll написа:
Тази технология е поредната глупост-като например стени от гипскартон
.....
Всеки има право на мнение. Тук някой си беше сложил в подписа една страхотна сентенция.
Който веднъж си е направил стените от гипсокартон, той знае.
Другите отричат.
Така е и с всички останали технологии - сухи подове, водорасли, слама, вълна, кал...
точно така доцент,и аз съм на ваша страна :-D :-D
NRG7 - специалист
Хартията не може да се мери с камъка... :-D
Колкото и дебели стени да си направиш от хартия файда йок.
Инъче изглежда интересно,но си е изгъзица и безумие поне за мен. :?

И в края на краищата всеки си има мнение. :)
solo5 - майстор
NRG7 написа:
Хартията не може да се мери с камъка...
не е вярно [-X
в играта “камък-ножица-хартия” хартията разказва играта на камъка, който пък разказва играта на ножицата, която пък разказва играта на хартията :lachtot:
vlad0 - специалист
За там им е перфектно - като мине ураган почти нищо няма да остане, а даже и да остане-драскаш му клечката и терена е идеално чист и веднага си почваш новия строеж/ако си жив разбира се/:-D .
А за гипсокартона моето мнение е че е перфектен заместител на вътрешната мазилка и шпакловка/2 в 1 :) / но когато е залепен към тухлена стена, защото иначе си дрънка на кухо. Може и да не съм прав, но още не съм видял стена от гипсокартон която да не дрънчи.
NRG7 - специалист
solo5 написа:
не е вярно [-X
в играта “камък-ножица-хартия” хартията разказва играта на камъка, който пък разказва играта на ножицата, която пък разказва играта на хартията :lachtot:
Следователно изводът е...? :-D
Камъкът си тежи на мястото. :lol:
vlad0 написа:
А за гипсокартона моето мнение е че е перфектен заместител на вътрешната мазилка и шпакловка/2 в 1 :) / но когато е залепен към тухлена стена, защото иначе си дрънка на кухо. Може и да не съм прав, но още не съм видял стена от гипсокартон която да не дрънчи.
Втори извод-камъкът не дрънчи. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Живей в хартия!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: