• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
m84 - специалист
Здравейте хора,
започваме ремонт на нашоя апартамент и търся всякакви мнения от хора които имат информация за хидромасажни вани.Имам място в банята да си сложа душ кабина с размери 80/80 и място са ъглова хидромасажна вана 120/120.Някои знае ли къде да си намеря такава вана на сносни цени,какво производство е хубаво и колко литра топла вода ми трябва.Лошото при мен е че не мога да си сложа слънчев бойлер,а зимата ште съм на парно,и ште трябва да сложа голям бойлер.Моля помагайте!
:sad:
dundurma - специалист
m84 написа:
Здравейте хора,
започваме ремонт на нашоя апартамент и търся всякакви мнения от хора които имат информация за хидромасажни вани.Имам място в банята да си сложа душ кабина с размери 80/80 и място са ъглова хидромасажна вана 120/120.Някои знае ли къде да си намеря такава вана на сносни цени,какво производство е хубаво и колко литра топла вода ми трябва.Лошото при мен е че не мога да си сложа слънчев бойлер,а зимата ште съм на парно,и ште трябва да сложа голям бойлер.Моля помагайте!
:sad:
http://www.polylux-bg.com/
B12 - специалист
IKEA-има всякакви,но аз съм в Манчестер видях в нета ,че отварят в София
m84 - специалист
e da ama ne se znae koga a az sam na zor
hygro - майстор
m84 написа:
e da ama ne se znae koga a az sam na zor
Тогава си вземи масажистка :)

... и пиши на кирилица, ако обичаш!
plumber - специалист
Roca,Animus,Ideal standard.Последните са по скъпи.Пак зависи цената от това каква вана искаш.Хидро,аеро,стоящи върху ваната батерии дрън,дрън...За чий ти е ама ти си знаеш ?Обикновенно са с обем около 200 литра.Мисля че около 30 л.топла вода и още толкова студена ще е достатъчно за да влезе човек без да прелее.Много вода.Иначе пък си е кеф да ти кажа.Ама много си зависи от ваната.Щото има много с помпи ама хидрото им е слабо,а ако няма и аеро става още по тъпо и така ще ти стои щото няма да се накефиш в нея и ще те е яд.Помисли добре преди да вземеш нещо.Разгледай добре на Рока има добри но и цената им е добра.А също така и Hydrosystems имаше едни.И от тях са доволни клентите :)

http://www.hydrosystems-bg.com/
m84 - специалист
Благодаря на всички които са ми писали.Намерих в сайта на Kivainterior ,подходяща за мен вана,но са турски,пък цените са добри.Някои имали инф.за тая фирма.
Купихме си за нашето жилище хидромасажна вана от Kivainterior. Човекът е много коректен. Първата беше голяма, та се наложи да я сменяме. Аз съм я ползвал ваната 2 пъти....по добре си направи една хубава душ кабина. Иначе ваната си работи...няма проблеми...моята половинка си я ползва...абе женска му работа
Да не пускам нова тема и да задръствам тука..,трябва ми ъглова вана 100/100 или най-много 110/110 искам да къпя децата в нея и да се кефят. Намерих в Шумен 120/120, но нямам толкова място. Някакви идеи ? :roll: Обикновена, без хидро-щуротии и глупости.
  • 1
  • 2

Тема "някой има ли представа от хидромасажни вани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: