• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
вт яну 14, 2025 2:55 ampipilica написа:
Та въпроса ми е освен с латекс има ли друга опция. Доста е стара и въпреки че я мих с четка и веро си стои леко пожълтяла. Ся да стържа и да се уча как се прави не е опция. Става дума за две бани едната е малка 2 квадрата и по-голямата около 12 квадрата, 25-30 санта над плочките и таваните.
Нали си имам машина за пръскане та се сетих за латекс, по-рядък на две ръце.
Здравейте,стана ли?Аз имам едно остъкление със стара циментова пръскана мазилка.Чудя се с какво да го боядисам.Търсих в интернет и ми хвала окото Течна гума.Към момчетата тук,дали ще стане с течна гума.Благодаря предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт яну 14, 2025 3:21 pmNameIIKA написа:
... Аз имам едно остъкление със стара циментова пръскана мазилка.Чудя се с какво да го боядисам.Търсих в интернет и ми хвала окото Течна гума.Към момчетата тук,дали ще стане с течна гума.Благодаря предварително.
Защо??
вт яну 14, 2025 3:38 pmn_a написа:
... Аз имам едно остъкление със стара циментова пръскана мазилка.Чудя се с какво да го боядисам.Търсих в интернет и ми хвала окото Течна гума.Към момчетата тук,дали ще стане с течна гума.Благодаря предварително.
Защо??
Какво защо!Ако е защо ще го боядисвам,просто иским да го освежа.От много години е и цвета се е променил.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт яну 14, 2025 3:41 pmNameIIKA написа:
Защо??
Какво защо!Ако е защо ще го боядисвам,просто иским да го освежа.От много години е и цвета се е променил.
За течната гума питам.
вт яну 14, 2025 3:45 pmn_a написа:

Защо??
За течната гума питам.
Ами не знам...ака не е добра идея с течна гума.С какво друго мога да го освежа.
Какви са недостатъците на течната гума?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт яну 14, 2025 3:48 pmNameIIKA написа:
вт яну 14, 2025 3:45 pmn_a написа:

За течната гума питам.
Ами не знам...ака не е добра идея с течна гума.С какво друго мога да го освежа.
Какви са недостатъците на течната гума?
Няма недостатъци. За каквото е предвидена

Ще ти разкажа приказка. Гладен си, много си гладен, отиваш в магазина да си купиш нещо и си купуваш презервативи

Та питам, защо? Любопитно ми е. Ако искаш, задоволи любопитството ми
Конкретно на първата част от въпроса ти, ще отговоря : Боя! Боядисай с боя. Каквато ти хареса на цвят и цена, резултатът ще зависи от ръцете ти и още нещо
  • 1
  • 2

Тема "Освежаване на пръскана мазилка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: