Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! Виждам, че темата се прокрадва от доста време във форума, но все се стига до разубеждаване...

Някой може ли да сподели реален опит на изпълнение с микроцимент или таделакт? Също - препоръки с коя марка е работил?

Благодаря!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какът таделакт имаш предвид?

п.с. а, то се продавало модерен таделакт :-) Купешки :-)

Обожавам старите материали и старите техники. Не знам защо се интересуваш. Полагането е трудно и трудоемко. Ползването после, не е баш като ползването на съвременните модерни материали. Почистването и поддръжката са други, както казах, не знам защо се интересуваш, какво очакваш от материала, техниката и споделянето...
nikolson - майстор
ТУЙ що няма бутон профил?
hidrazin - майстор
вт юни 03, 2025 9:54 pmnikolson написа:
ТУЙ що няма бутон профил?
Кьорносун-табела?
Има. Няма бутон ЛС ...
:partyman:
пон юни 02, 2025 8:03 pmn_a написа:

Обожавам старите материали и старите техники. Не знам защо се интересуваш. Полагането е трудно и трудоемко. Ползването после, не е баш като ползването на съвременните модерни материали. Почистването и поддръжката са други, както казах, не знам защо се интересуваш, какво очакваш от материала, техниката и споделянето...
Харесва ми и като идея, и като визия. Там е работата, че все го гледам или на картинка, или на търговска реклама.

Надявам се някой простосмъртен ентусиаст, който е правил или ползва у дома си такива настилки, да сподели опит. Да знам какво да очаквам, ако се донавия да се хвърля в тази посока
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон юни 09, 2025 11:24 amnick_phil написа:
...
Надявам се някой простосмъртен ентусиаст, който е правил или ползва у дома си такива настилки, да сподели опит. Да знам какво да очаквам, ако се донавия да се хвърля в тази посока
Хвърляй се и да споделяш! :lol: :wink: :roll:
chapara - майстор
пон юни 09, 2025 11:24 amnick_phil написа:
пон юни 02, 2025 8:03 pmn_a написа:

Харесва ми и като идея, и като визия. Там е работата, че все го гледам или на картинка, или на търговска реклама.

Дълбоки води😉

Тема "Микроцимент / Таделакт?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: