• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Извинявам се много, но съм пропуснал да напиша, че тръбите още не са залепени, просто намерих използвани тръби и ги наредих само за нагледно. Опреденело няма да е така завършеният вид, ще преправя каквото ми казахте, благодаря много за съветите.
Постарай се рамото до сифона да не е по-ниско, в противен случай там ще се задържа вода и с времето знам ли.
plumber - специалист
kaicheto написа:
Извинявам се много, но съм пропуснал да напиша, че тръбите още не са залепени, просто намерих използвани тръби и ги наредих само за нагледно. Опреденело няма да е така завършеният вид, ще преправя каквото ми казахте, благодаря много за съветите.

Бе човек :) Кажи така бре. :lol:
maxuel82 - специалист
Въпрос и от мен :-D моето разположение на банята е почти същото както е на снимката -та на колко см.над плочата и преди да се сложи замазката трябва да е отклонението в което че се свърже тоалетната :? дано да ме разберете какво искам да кажа???
plumber - специалист
maxuel82 написа:
Въпрос и от мен :-D моето разположение на банята е почти същото както е на снимката -та на колко см.над плочата и преди да се сложи замазката трябва да е отклонението в което че се свърже тоалетната :? дано да ме разберете какво искам да кажа???
Ако говориш за 110-ката за мръсния канал , около 15 см от готов под.Но пак зависи от моноблока.Реши какво ще вземеш и си измери.Макар че по-ниско от това едва ли има.По-скоро по висок да е изхода.
Rumen Iankov - специалист
Ако говориш за 110-ката за мръсния канал , около 15 см от готов под.Но пак зависи от моноблока.Реши какво ще вземеш и си измери.Макар че по-ниско от това едва ли има.По-скоро по висок да е изхода.[/quote]
Максимум 13 см от готов под с плочки.При 15 см ще връща обратно.Ако искаш можеш така да направиш като на снимката

Прикачен файл

DSC00331.JPG
DSC00331.JPG (49.77 KиБ) Видяна 6941 пъти

Прикачен файл

DSC00356.JPG
DSC00356.JPG (36.07 KиБ) Видяна 6941 пъти
plumber - специалист
13 горен край или център ? :roll:
maxuel82 - специалист
благодаря много!!! все още не съм решил какво да вземам но предполагам че като оставя канала после ще си купувам тоалетната по канала :idea:
vidrata - специален-специалист
plumber написа:
13 горен край или център ? :roll:
Естествено че 13 см е долния край. :razz:
  • 1
  • 2

Тема "ВиК в баня+снимки - кажете си мнението" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: