Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
пон ное 10, 2025 5:55 pmyanko78 написа:
Един Хънтър се слага за нула време, красив е, проветлив е и с осветлението може да се играе….
Т"ва е трхнология от миналия век😁
Сега се правят опънати тавани😉
пон ное 10, 2025 6:44 pmchapara написа:
пон ное 10, 2025 5:55 pmyanko78 написа:
Един Хънтър се слага за нула време, красив е, проветлив е и с осветлението може да се играе….
Т"ва е трхнология от миналия век😁
Сега се правят опънати тавани😉
Закъснял си леко със сегашната технология.

Освен ако между сега и все още няма съществената разлика от 13г., според тубата.
Знаем ги от още по-старо време.

Но да, опъват се все още.
yanko78 - специалист
Ам аз пък така ги правя като старомоден
Изображение
chapara - майстор
Жив и здрав да си, да ги правиш👍 Малко рекламка не е лошо. Дъглас не виждам обаче, скрито осветление с картон. :? Карай де, но се постарай с резолюцията на снимките. Не че да ти се взирам в работата, а да е по приятно гледането😉
yanko78 - специалист
пон ное 10, 2025 9:55 pmchapara написа:
Жив и здрав да си, да ги правиш👍 Малко рекламка не е лошо. Дъглас не виждам обаче, скрито осветление с картон. :? Карай де, но се постарай с резолюцията на снимките. Не че да ти се взирам в работата, а да е по приятно гледането😉
Това ми е първата лична баня която съм си направил, лично за мен. Далеч съм от занаята. Ако те интересува и не виждаш
- Понижено душ корито
- Структура с вградено биде
- Външни ъгли на 45
- Вградено Ханс Грое на мивката
- Плот на мивката мрамор
- Лира електрическа
- Изцяло променен водни и отходни инсталации, включително и електрическа
- Епоксидна фуга

И понеже гледаш с недоверие, сегашната баня където живея и коментирам Хънтър, който съм си го правил. За жалост, банята е прави “майстор” и ако забелязваш срязания шранг, ще разбереш защо майстор по горе е в кавички. Трябва сега да е изкъртя след 5 години, защото още от тогава тинем в мухъл и уросяваме съседа от доло.

Изображение

Тема "Измазване на таван на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: