• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emil_v r - майстор
И колко взема ?
10-20$/час , интересно забогатяват ли с честен труд , все пак ?

Знам че като дойде в БГ такъв специалист , обикновенно Фърля каската първата седмица .
вторият месец се пропива + жени .
До една година се връща бит , беден и пропаднал от дето е дошъл .
Има и изключ. разбира се .
svetliopi44 - Чирак...
Емо зависи пич... шурека беше за една година ..правеше им комуникациите слаби тоци и ей такива 22$на час ...мисля че е добре ...Сега е шеф тук направи си цех за мебели и е много напред но от $взети от Америка ...тук отначало работи в БТК за 250 лв. като млад инжинер :lol: :lol: смех ...
emil_v r - майстор
Ааъ , не че съм песимист :-D , но такива с изработени пари от вън ,
не сфащат че тука си има ред и не снасят на който требва.
Поради това ги бият , вземат им всичко , и агейн :-D
Един 3 пъти работи в Гърция , докато загрее това ха, ха ,ха .
Баси дивака , ще става капиталист , като че няма кой да става .

Или друг чел/недочел Маркс ша зема принадена стойност :shock: :-D

Аланколоооу , както казва моят идеал проф. Вучков . :wink:
svetliopi44 - Чирак...
Е ако се перчиш и си всеки ден по кръчмите и се правиш на голямата работа да ... шурека до скоро си караше Пасата2 стар та стар ... работи си момчето здраво и не се тешкарее скромно момче си е по-природа ... по въпроса за мутрите , да ти кажа взимал съм пари и от тях ...без проблем .. като те виждат че се стараеш и си плащат ама съм виждал и един как си изяде боя и работи 1 месец без пари ... :lol: щот усра едни стълби от ковано желязо ... тааа според човека ...
emil_v r - майстор
Един виц:

Един път бехме поробили един борец , мн. як . :-D
Викам му
- изнасяш тия камъни на 4ти етаж , и след това носиш песък до 6-ти ,
докато се скапеш. :evil:
След час/два идва бореца и вика -Батко Емо пренесох сичкият песък+ камъни ,
... но не се скапах, какво да правя ! ? (сигурно беше един ЗИЛ песък :) )

Направо дигнах кръвно и му викам
-падни и прави лицеви тогава , докато се скапеш !
- А знаеш ли , че и без това правя всека вечер по 2х 100 лицеви ?

Оо ще вицове ?
:wink: :-D
chenks - специалист
Time2Burn написа:
Аз пък искам да ходя до Африка и да си докарам негри да ми робуват. ...
Може да останеш изненадан, понеже половина Африка е на гурбет в европа и америка и по същия тертип на българина, връщат парите от гурбета в родината. Та ако отскочиш до там, може и някой баня да им направиш на тъмните братя :-D
radikn - помощник
Тази тема стана направо забавна , а картинката е тъжна!
Редно ли е някой да даде примерно 5000лв. за плочки и сан. керамика, а да му се досвиди и да иска иска да му ги направиш за 500лв.
Според мен такива заслужават да им работи"Бай Мангау", та после да не могат да си познаят плочките!
rulom - модератор
radikn написа:
Тази тема стана направо забавна , а картинката е тъжна!
Редно ли е някой да даде примерно 5000лв. за плочки и сан. керамика, а да му се досвиди и да иска иска да му ги направиш за 500лв.
Според мен такива заслужават да им работи"Бай Мангау", та после да не могат да си познаят плочките!
Най- обичам такива :lol: след ремонта обикновено ги е срам да си покажат капиталовложенията :-D и тогава идва тънкия номер на надцакването с комшията :-D :-D :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Има го и обратния случай. Ще редиме едни плочки на един паралия меко казано. Та въпросния тип е взел възможно най некачествените плочки. Говорят нещо за пето качество, макар че аз до сега не бях чувал за по-ниско от трето.

Та въпросния тип успяхме да го навиеме да докара плочки 30х30 за тези триста метра, че там и замазка няма да има, а искаше да слагаме 60х60. Филма е в съседното помещение, където работи друга фирма - 2000 квадрата с плочки 60х60 разминаващи се с от 2 до 5 мм в размерите си една от друга. Разлика в дебелината. И естествено има и дъгообразни плочки. Човека претендира за перфектност и не иска да вижда разминаване във фугата. Като му обясняват хората за разликата в размера той казва, че не го интересува. Плочките трябва да се наредят перфектно. Да не говорим, че цената за труда е от най-ниските, които съществуват. От време на време даже идва и почва да вдига плочките да види дали всичко е пълно с лепило, а за заплащане на повторното поставяне и дума не може да става. :shock:

От утре и ние почваме и все си мисля, че някой ще опита вкуса на омазана с лепило мистрия. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ма тоя още ли не е ял лепило?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "ЦЕНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: