Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Искам да си сложа някакви екстри в банята ако не телевизия - то поне радио! Има душ-кабини с такива екстри но всичките са внос тези които се сглобяват тука нямат такива екстри! Много обикалях! Някой може ли да ми помогне
velsi - Почетен майстор
Направи си окачен таван например и вгради високоговорителите в него. Ако те притеснява влагата можеш да ги увиеш в тънък найлон. Пак ще се чуват, а влагата няма да им пречи.
Emerald - модератор
Има и специални плоски телевизори направени за баня конкретно така че да издържат на влага.
Не ме притесняват високоговорителите ами проблема е че искам управлението да се извършва от банята и немога да намеря такива неща направени специално за баня!
Къде ги има тези плоски телевизори направени специално за баня?
velsi - Почетен майстор
Е, помисли малко по-нестандартно. Защо трябва един потенциометър примерно да е непременно в банята?! Можеш да го монтираш където си искаш и просто да му удължиш оста колкото е необходимо. И в другата стая чак можеш да го закараш! :-D Пък самата врътка можеш да си я оформиш както си искаш, даже и като водопроводен кран може да я направиш. :idea:
нямам против, но кой ползва радио с потенциометър аз търся някакво дигитално табло за управление което да е водоустойчиво
Стефан - майстор
Аз пък реших да си монтирам компютъра в банята! Дали ще стане? И така, както съм на ADSL, може и телефона да сложа между сапуна и шампоана :? Мисля, че ще изглежда добре. Какво ще кажете за идеята?
velsi - Почетен майстор
vaskolavina написа:
нямам против, но кой ползва радио с потенциометър аз търся някакво дигитално табло за управление което да е водоустойчиво
Дадох ти пример само. Иначе бутони с противоводно изпълнение колкото искаш.
крум - специалист
Стефане, мисля, че идеята вече е реализирана... :)

Изображение

Изображение

И тогава жена ти ще сложи един ей такъв знак на вратата :-D
Изображение
Тоалетната с компютър - може, но на мен банята и тоалетната са ми заедно и така поставена техниката ще се намокри!

Тема "Искам да си направя екстри в банята като Радио и Телевизия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: