Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
крум - специалист
Ето едно видео - голямко е - 51 Мб.

http://getac.sirma.bg/a770.html

Водо-устойчив(не влаго), удароустойчив, прахоустойчив, виброустойчив.

touch screen, mp3 плейър, телевизор, dvd плейър, divx плейър, gprs (за да не се загубиш в банята), безжичен модем, bluetooth, инфраред и квото се сетиш още.

Разбира се, за мен това си е чиста и истинска изгъзица! Пари на вятъра. В банята влизаш да се къпеш. Не да работиш. В тоалетната влизаш по предназначение. И... да си прочетеш вестника, с което да предизвикаш революция сутрин (мисля, че ако го направиш в кухнята с чаша чай и меденки на масата, ще е доста по-приятно, но въпрос на вкус, както казало кучето).

Единственото приложение за мен е, ако имам басейн и лятото да си работя в джакузито. Тогава обаче има опасност от гъбясване :)
Matchless - специалист
vaskolavina написа:
Искам да си сложа някакви екстри в банята ако не телевизия - то поне радио! Има душ-кабини с такива екстри но всичките са внос тези които се сглобяват тука нямат такива екстри! Много обикалях! Някой може ли да ми помогне
Радио с часовник за баня може да се намери на тази страница в раздела за баня. Така проблема ти е решен за малко средства.

Прикачен файл

kw30_5653_phase.jpg
kw30_5653_phase.jpg (7.96 KиБ) Видяна 11863 пъти
Купих го този часовник с радио но той много слабо свири а банята е голяма искам да го свържа с колони коитоа да сложа в окаченият таван
Намерих и монтирах водозащитените тон-колони сега продължавам да търся някакво радио или МP3 плеър водоустойчиви
woodbutcher - напреднал
vaskolavina написа:
Намерих и монтирах водозащитените тон-колони сега продължавам да търся някакво радио или МP3 плеър водоустойчиви
Би ли споделил какви, откъде, снимка ако може
savi_djo - помощник
Значи как е точно системата да си закарам радио в банята и тоалетната?
Примерно от хола кабел (какъв) през коридора до банята и тоалетна , които са 2 различни помещения , как да се включват (заедно с осветлението и вентилацията) и на окачения таван тонколоните и това трябва да се прекара под фаянса .
Благодаря предварително.
batman - специалист
Прекален ентусиазъм! И аз преди седем години се бях запалил по същата идея, но да си призная радиото, което си монтирах в банята го слушах около година. След това просто го забравих. Сигурен съм, че ще успееш да реализираш идеята си. Ето обаче няколко съвета от един препатил ентусиаст:
1. Това радио трябва да може лесно да се изключва, особено късно вечер. Имам в предвид, че не е добра идеята с включването на лампите в банята автоматично да се включва и радиото. Вечер е доста по-тихо, поне на теория би трябвало да е така и всички шумове се чуват доста повече. Това например може да го избегнеш, като монтираш един допълнителен таймер, който е настроен да изключва радиото след полунощ да речем.
2. Доста по-добра е идеята вече включено радио, телевизор и т.н в някоя от стаите, обикновено твоята, да се чува и в банята (целта е да си следиш любимото предаване, сапунка и прочие докато си ... знаеш какво се прави в банята :-D ). Това например съм го виждал направено в хотел "Софител" във Виена). Тази идея можеш да я реализираш с един безжичен ретранслатор на сигнал. Продават се в магазините на ТСМ или стандартно с помощта на кабели.
Желая ти успех!
Spokoiniq - майстор
На Околовръстото от Симеоновско шосе към Айко преди него отдясно има огромен магазин всичко за банята.Там има душкабини с телевизор и радио, водоустойчив и т.н., 7 инча екран 16/9, мисля че може да го поръчаш отделно, въпрос на пари е, успех! :)
Здравейте,
И мен ме кефи много да имам музика в банята. Кефи ме идеята сутрин, когато се бръсна или къпя да си пусна новините, вечер да си пусна музика..такива работи.
Сега се местим в друг апартамент и реших да сложа радио в банята, така и така се кърти и прави цялата баня.
Поръчах водоустойчиви тач панел от хидромасажна кабина, а пристигнаха два такива. Изглеждат ето така :
Прикачен файл:
64064418_1_585x461.jpg
64064418_1_585x461.jpg (40.25 KиБ) Видяна 4648 пъти
Изкъртих малко тухлите, прокарах ток (позиционирал съм го отляво до мястото, където ще бъде огледалото). След това изрязах парче влагоустойчив гипскартон, в който направих отвор колкото за панела.В нишата има място и за трансформатора, който го избрах тороиден, така, че да се сменя лесно при нужда като се измъкне през отвора за панела. До панела съм извел кабели и за контакт (за сешоар, самобръсначка...). Ето така изглежда преди мазилка:
Прикачен файл:
IMAG1154.jpg
Прокарал съм кабел за високоговорителя, който сложих в гипскартонената кутия на вграденото казанче. Ето тук може да се види:
Прикачен файл:
IMAG1164.jpg
Говорителя свирна много добре в тази кутия.

Така изглежда след мазилка:
Прикачен файл:
IMAG1163.jpg
Другото нещо, което не казах е, че панела може да командва осветление. Там където ще имаме душ кабина съм прекарал лед луничка. Ефекта, който търся, е романтично да светна само душ кабината.

Плочки още не съм залепил, но ще го снимам и след приключване на този процес.

При интерес мога да продам втория панел, той си е в комплект с говорител, и съм му купил и трансформатор.
chapara - майстор
Направи видеоклип на финала и ние да се порадваме :wink: :roll:

Тема "Искам да си направя екстри в банята като Радио и Телевизия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: